-
Studere ved BI

Campus Bergen

Vår campus i Bergen holder til i nye og moderne lokaler med sentral beliggenhet. Her vil du oppleve et aktivt studentmiljø med engasjerte forelesere og medstudenter.

Studielivet er så mye mer enn forelesning og lesesal. Det kan være den beste, vanskeligste, mest stressende og artigste perioden i livet ditt. Det handler om å treffe nye folk, utvikle nye interesser og utfordre deg selv både faglig og sosialt.

Nedenfor ser du litt av hva vi tilbyr studentene våre i Bergen.
For fullstendig oversikt over muligheter og ressurser du kan dra nytte av i studietiden, se Livet som student.

BI Studentorganisasjon Campus Bergen
Arrangementer
Trening og helse

BI i tall

 • 3156
  Antall studenter
 • 47,5 / 52,5
  Fordeling kvinner/menn
 • 24,3
  Gjennomsnittsalder

BI Studentorganisasjon Campus Bergen

Engasjer deg! På BI finnes det gode muligheter for deg som ønsker å engasjere deg i linjeforeninger eller utvalg. Hva er din interesse?

biso-logo_150.jpgBISO Bergen er et samfunn som er drevet for og av studenter. BISO Bergen jobber mot å gi studentene en bedre studiehverdag, både faglig og sosialt.


Det er et stort engasjement på skolen, og det finnes undergrupper for enhver smak. For å lese mer om BISO Bergen sine tilbud for deg som BI-student, se BISO Bergen sine nettsider.

Studentliv

Masterstudentene som har alt

Studentvennlig sentrum, enestående naturopplevelser og mye vær – Bergen byr på det meste. Møt Jose og Anette som studerer ved campus Bergen.

Arrangementer

På campus Bergen er det et stort studentengasjement, og det skjer mye utenfor forelesningssalen. BISO Bergen arrangerer et stort antall arrangementer og sosiale aktiviteter.

I tillegg til det som foregår på campus er Bergen en aktiv studieby. BI er en del av Utdanning i Bergen, og på nettsidene Studentbergen.no finner du en guide til studentlivet i Bergen.

 • Fadderullan

  Fadderullan er det største sosiale arrangementet på campus Bergen, med rundt 1000 deltakere. Som ny student blir du tildelt en gruppe ledet av en student fra andre eller tredjeåret, som vil hjelpe deg finne til rette i studentlivet.

   

  Les mer på Fadderullan Bergen sine nettsider

 • Aktivitetskveld

  To ganger i året arrangeres det aktivitetskvelder på skolen. Der står alle utvalg, undergrupper og foreninger på stand med ulike leker og aktiviteter. Det er over 200 studenter som er engasjert i ulike verv på skolen. Denne dagen kan du få et godt innblikk i hva de ulike vervene går ut på.

 • Vinterlekene

   Hvert år samles BI-studenter fra campus Bergen, Stavanger og Trondheim på det norske høyfjellet for flere dager fylt med fantastisk stemning. Se BISO Vinterlekene på Facebook.

 • Karrieredagen

  På Karrieredagen får du som student en gylden mulighet til å bli kjent med potensielle arbeidsgivere. Bedrifter står på stands, og de holder presentasjoner der du får vite mer om hva de krever fra nye arbeidstakere.

 • Studentkro

  Kroen på skolen heter Rederiet. Her arrangeres jevnlig sosiale arrangementer som klassefester, quiz-kvelder og temafester. Rederiet arrangerer blant annet Oktoberfest hvert år.

 • INSPIRE

  INSPIRE er det største faglige arrangementet på campus Bergen. Der får du som student en hel uke med foredrag fra kjente personligheter i næringslivet, du kan besøke bedrifter på deres arbeidsplass og du får muligheten til å bygge nettverk med mange potensielle arbeidsgivere.

   

  Se film fra Inspire (tidligere Næringslivsdagene) 2017

 • Idrettsdag

  BIS Idrett arrangerer idrettsdag én gang i året. Meld på ditt eget lag i fotball, volleyball, basketball, lacrosse og mye annet.

 • Ball og revy

  Vår-ball og revy arrangeres hvert år av ballkomiteen og revygruppen på skolen. Lattergaranti, rød løper og god mat oppsummerer denne kvelden. Hvis du er en av de kreative, musikalske eller bare elsker å vise deg frem, har revygruppen alltid plass til flere medlemmer.

Trening og helse

God helse er viktig for å lykkes i studietilværelsen. Som student på BI har du tilgang på mange tilbud innen trening og helse.

Mange av disse tilbudene er tilgjengelige gjennom Studentsamskipnaden på Vestlandet - Sammen. Sammen driver studentvelferd for omlag 30.000 studenter i hele Bergen. Som student ved BI – campus Bergen blir du automatisk tilsluttet Sammen, og du kan benytte deg av alle deres tilbud.

Nedenfor kan du utforske et utvalg av tilbudene. For å få full oversikt, se Sammen sine nettsider om helse