Studere ved BI

Campus Bergen

Vår campus i Bergen holder til i nye og moderne lokaler med sentral beliggenhet. Her vil du oppleve engasjerende forelesere og et aktivt studentmiljø.

Kombiner jobb og studier i Bergen

BI Executive er et tilbud til deg som har begynt å tenke på hvor du vil, og hvor du egentlig er på vei. Kan du skape deg en bedre arbeidshverdag? En ny karrierevei?  

Hos oss får du næringslivsrelevant undervisning av engasjerende forelesere i et inspirerende studentmiljø hvor erfaringer deles. Våre kurs kvalifiserer deg for større ansvar og nye utfordringer. De kan gjennomføres i kombinasjon med jobb, og gir deg verktøy du kan ta i bruk fra første dag.

Velkommen til å finne din egen vei til en smartere, bedre og mer givende framtid!

Executive

Åpen veiledning 21. - 23. april

Vurderer du å ta kurs ved campus Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller som nettstudier? Vi inviterer til åpen veiledningsdag via telefon eller Teams!

Les mer

Nå kan du søke på høstens kurs!

Er du på jakt etter å tilegne deg mer kunnskap og styrke din kompetanse i forhold til jobb? Fra og med høsten av kan vi tilby deg en rekke spennende kurs, og nedenfor kan du se en oversikt over de som tilbys i Bergen.

Kursoversikt høsten 2020

Masternivå

 

Bachelornivå

Executive - videreutdanning

Tid for faglig påfyll

Tips til kommunikasjon fra hjemmekontoret eller råd til bedre videomøter? Her har vi samlet noe av det mest aktuelle innholdet BI har å by på, til inspirasjon og faglig oppdatering i en utfordrende tid.

9 av 10 Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

96,7 % av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

"Anvendt økonomi og ledelse har åpnet nye muligheter for meg. Takket være innovative forelesningsmetoder, kombinert med svært engasjerte forelesere, er jeg nå i stand til å se og forstå verden gjennom økonomiske begreper. Programmet har gjennomgående høy kvalitet og går både i bredden og i dybden på makro- og mikronivå."

Marek Czarniecki, tidligere student Anvendt økonomi og ledelse i Bergen

Prosjektansvarlig tilsyn/bygg, Gulen kommune

Utforsk utvalget av studier og kurs på BI - campus Bergen med et søk på interessen din (f.eks markedsføring, økonomi eller finans).

Hvorfor velge videreutdanning på BI

Slik lykkes du som deltidsstudent - nyttige tips!

Finansiering av deltidsstudier

Motta nyheter fra BI

KONTAKT OSS

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Masterprogrammer:
Marianne Farsund
marianne.g.farsund@bi.no
Tlf: 982 51 606

Kurs på bachelornivå:
Grethe Finsås
grethe.t.finsas@bi.no
Tlf: 982 51 625

Kompetanseløft i din virksomhet: 
Ønsker du å komme i dialog med oss for en samtale om hvordan vi kan samarbeide med din virksomhet om kompetanseutvikling?

Ta gjerne kontakt med oss på executive.b2b@bi.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Informasjon om koronaviruset

Opptaket til høstens kurs og programmer går som normalt.