-
Årsrapporter

Årsrapport 2017

2017 var vært preget av hardt arbeid, nye initiativ og gode resultater, og digital transformasjon står sentralt i alt vi gjør.

2017 var vært preget av hardt arbeid, nye initiativ og gode resultater. Våre forskere har lagt ned en enorm innsats de siste årene. Resultatene ser vi i form av ny rekord i antall publiseringspoeng. BI bidrar med dette til å drive den internasjonale forskningen framover.

Videre har Financial Times i 2017 rangert BI som den 33 beste handelshøyskolen i Europa. Det betyr at BI har klatret 39 plasser på rangeringen fra 2010.

Gode relasjoner til nærings- og samfunnsliv er helt avgjørende for Handelshøyskolen BIs utvikling som utdannings- og forskningsinstitusjon. I året vi nå har lagt bak oss har vi hatt de første møtene i BI Alumni Advisory Board og BI International Advisory Board. To viktig arenaer for å sikre gode koplinger mellom forskning og relevans.

I 2017 har vi innovert i både programinnhold og undervisningsmetoder. Vi ser frem til å lansere flere nyheter i studieporteføljen i året som kommer. Digital transformasjon står sentralt i alt vi gjør.

2018 er vårt jubileumsår. Vi feirer vår stolte historie gjennom 75 år med å vise frem det beste vi har å by på. Det kommende året vil mye av fokuset ligge på vår nye strategiske plan, og hvordan vi sammen kan jobbe for å gjøre BI enda bedre, og enda mer relevant.

Takk for ditt engasjement i 2017!

Inge Jan Henjesand
Rektor ved Handelshøyskolen BI