-
Studere ved BI

Campus Stavanger

Campus Stavanger holder til i moderne lokaler med suveren utsikt over Byfjorden. Her møter du engasjerte forelesere og et aktivt studentmiljø.

Studielivet er så mye mer enn forelesning og lesesal. Det kan være den beste, vanskeligste, mest stressende og artigste perioden i livet ditt. Det handler om å treffe nye folk, utvikle nye interesser og utfordre deg selv både faglig og sosialt.

Studielivet i Stavanger byr på mangfold. Dette kommer i form av arrangementer, uteliv, konserter, sport og andre kulturelle tilbud. Gjennom BI campus Stavanger vil du også få mulighet til å danne tett kontakt med næringslivet i området. Karriere- og næringslivsdager åpner dører mellom deg som student og potensielle arbeidsgivere.

Nedenfor ser du litt av hva vi tilbyr studentene våre i Stavanger.
For fullstendig oversikt over muligheter og ressurser du kan dra nytte av i studietiden, se Livet som student.

BI Studentorganisasjon Campus Stavanger
Arrangementer
Trening og helse

BI i tall

 • 1272
  Antall studenter
 • 51,3 / 48,7
  Fordeling kvinner/menn
 • 27,5
  Gjennomsnittsalder

BI Studentorganisasjon Campus Stavanger

Engasjer deg! På BI finnes det gode muligheter for deg som ønsker å ta større del i studentmiljøet. Hva er din interesse?

biso-logo_150.jpgBISO Stavanger er et studentsamfunn som jobber for å gi BI-studentene en hverdag med spennende aktiviteter, godt faglig læringsmiljø, fordelaktige rabattavtaler og rettigheter på lik linje med andre studenter.


Organisasjonen er drevet av og for BI-studentene selv, der alle studieretninger er representert. Undergruppene i organisasjonen er mange, og gir studiehverdagen og mulighetene for engasjement et bredt spekter. For å lese mer om BISO Stavanger sine tilbud for deg som BI-student, se BISO Stavanger sine nettsider.

Arrangementer

Studentene på BI trives godt og det skjer mye også utenfor forelesningssalen. BISO Stavanger gjør alt for at du skal få en fantastisk studietid.

De fleste arrangementene er arrangert av studentene selv, gjennom studentforeningen, og er åpne for alle studenter. Det er ofte en faglig del i tillegg til det sosiale. Mange av arrangementene er også til for å hjelpe din karriere.

 • Fadderullan

  Fadderullan er en kickstart på din studietid på BI. Som ny student blir du tildelt en gruppe ledet av en student fra andre eller tredjeåret, som vil hjelpe deg finne til rette i studentlivet.

  Se Fadderullan Stavanger på Facebook

 • Næringslivsdagene

  Næringslivsdagene (NLD) er det største faglige arrangementet som arrangeres i regi av BISO Stavanger. Her får du som student spennende foredrag fra kjente personligheter i næringslivet og du får mulighet til å bygge nettverk med potensielle arbeidsgivere. Bruker man dagene godt er det mulighet for å skaffe seg internship, deltidsjobb eller fastjobb etter endt utdanning.

 • Linjeforeningene

  Vi har egne linjeforeninger for alle linjene vi har på BI - campus Stavanger. Linjeforeningene er også underlagt BISO, og arrangerer egne karrierekvelder som er spesifikt rettet mot de forskjellige linjene.

 • Studentkro

  BISO Stavanger arrangerer jevnlig sosiale arrangementer som klassefester, quiz-kvelder og temafester på kroa på campus. De arrangerer også lavterskel-arrangementer som Oktoberfest, Full Moon party, Eksamensfest og lignende på uteplasser i byen.

 • Vinterlekene

  Vinterlekene er BIS sitt største sosiale arrangement. Hvert år samles BI-studenter fra campus Stavanger, Bergen og Trondheim på det norske høyfjellet for flere dager fylt med fantastisk stemning.

Trening og helse

God helse er viktig for å lykkes i studietilværelsen. Som student på BI har du tilgang på mange tilbud innen trening og helse.

Mange av disse tilbudene er tilgjengelige gjennom Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS). SiS er en servicebedrift som skal legge forholdene til rette for at du, som student i Stavanger skal få en best mulig studietid. Som student ved BI – campus Stavanger blir du automatisk tilsluttet SiS, og du kan benytte deg av alle deres tilbud.

Nedenfor kan du utforske et utvalg av tilbudene. For å få en full oversikt, se SiS Helse sine nettsider.

Studer i et spennende gründermiljø

Oljenedturen har frigjort mange kreative ressurser i Stavanger, og Rogaland leder nå an i antall patentsøknader på landsbasis. Dette betyr at byen har et spennende gründermiljø med mange muligheter!