-
Executive

Prosjekt­ledelse på BI

Lær god prosjektledelse med kurs på BI. Få ferdigheter og kompetanse som umiddelbart gir verdi i hverdagen.

Kompetanse innen prosjektledelse er stadig mer etterspurt i arbeidslivet. En økende andel oppgaver løses som prosjekter og mer enn en fjerdedel av verdiskapingen i samfunnet skjer gjennom prosjektarbeid.

På BI tilbyr vi en rekke relevante kurs til deg som vil lære å lede, planlegge og koordinere prosjekter. Metodene du lærer kan anvendes på alle typer prosjekter, noe som gjør deg til en allsidig kandidat på arbeidsmarkedet!

HVORDAN VELGER JEG KURS?

Under finner du en oversikt over hvilke kurs vi tilbyr - med varierende varighet og antall studiepoeng. Velg om du ønsker grunnleggende innføring på bachelornivå eller fordypning på masternivå. Uavhengig av hva du velger, kan alle disse kursene tas frittstående eller som en del av en grad. Finn løsningen som passer deg og din karriere!

Masternivå (gjennomføres over 2 semester)

Bachelornivå (gjennomføres over 1 - 2 semester)

Korte kurs uten eksamen

Samfunnet vårt står foran store utfordringer som krever tilpasning og endring, og som gjør det viktig å mestre prosjekt som arbeidsform. I disse tre kursene får du relevante kunnskaper og ferdigheter innenfor prosjektplanlegging, prosjektstyring og prosjektetablering - det som trengs for å arbeide i eller med prosjekter. Hvert kurs gjennomføres på tre uker, med en digital tre-timers samling per uke.

Finnes det perfekte prosjekt?

Mye av samfunnet drives frem gjennom prosjekter. Likevel hører vi stadig om mislykkede prosjekter i media. I denne artikkelen går vi blant annet inn på hvordan vi kan unngå prosjektfellene. Les hele artikkelen her.