-
Handelshøyskolen BI

BI 80 år

80 år med samfunnspåvirkning

I 2023 vil BI feire sitt 80-årsjubileum siden skolen ble grunnlagt i 1943.

I tråd med visjonen til vår grunnlegger Finn Øien, vil markeringen av BI80 levere betydelig samfunnspåvirkning gjennom engasjerende arrangementer, et nytt utdanningsfond og styrkede bånd med alumni og næringslivet.

BI er i dag en ledende europeisk handelshøyskole med forskning i verdensklasse og fremragende fagmiljøer innen finans, samfunnsøkonomi, regnskap, logistikk, juss, ledelse, datavitenskap, markedsføring, kommunikasjon og strategi.

Med over 245 000 alumni er BI blant de viktigste bidragsyterne til norsk næringsliv og samfunn.

Gjennom 2023 er BIs ambisjon å feire skolens stolte historie og fortsette å bygge en sterk institusjon som leverer ledende forskning og utdanning i mange år fremover.

VÅRE PARTNERE

SHE Conference 

SHE_Logo_Black_200px.pngBI utdanner fremtidens ledere som skal skape et mer inkluderende og likeverdig samfunn, hvor menneskene står i sentrum. Som kunnskapspartner ønsker BI å bidra til at SHE Community oppnår sitt mål om å inspirere unge ledere og gjøre næringslivet rettferdig for alle.

Oslo Business Forum

obf-logo-black_150px.pngKunnskap har aldri vært viktigere og Oslo Business Forum har etablert en viktig arena for kunnskapsdeling og forskningsformidling. BI er tilstede på konferansen og deltar aktivt med vår forskning der næringslivet møtes.