Bachelornivå

Årsenhet i ledelse

Grunnutdanning i ledelse, sammen med et selvvalgt bachelorprogram, gir deg en solid lederkompetanse.

Det legges spesielt vekt på å kombinere teori, erfaring og praktisk læring. Bachelorprogrammene går over ett år på deltid og gir 30 studiepoeng. Her får du faglig fordypning og kan velge mellom programmer med ulik tilnærming til ledelsesfaget. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper utover praktisk arbeidserfaring.

Modell av oppbygning

Grunnutdanning i ledelse

Praktisk lederutdanning innen organisasjon og ledelse. Passer for deg som ønsker å utvikle din lederkompetanse på kort tid, og få nyttige ledelsesverktøy som du kan ta i bruk med en gang

Hvem passer det for?

Årsenhet i ledelse passer for alle som er eller har ambisjoner om å bli leder, og som ønsker faglig løft innen moderne ledelse. Det er fordel å inneha noen års arbeidserfaring. På samlingene får du mulighet til å knytte personlige kontakter og utveksle erfaringer med motiverte medstudenter fra privat og offentlig sektor.

Slik søker du

Du søker på Grunnutdanning i ledelse, og deretter et valgfritt bachelorprogram, eller omvendt. Det er summen av disse to delene som utgjør årsenheten i ledelse.

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!