-
Masterstudier

Strategisk markedsførings­ledelse

Et masterprogram designet for å utdanne markedsorienterte ledere for den moderne økonomien.

Hvorfor studere strategisk markedsføringsledelse?

Strategisk markedsføring handler om å forme fremtidsrettede bedrifter som skaper verdi for kundene og holder seg lønnsomme selv når markedene er i kontinuerlig endring. Dette programmet er for deg som ikke bare liker å kommunisere, men å kunne underbygge budskapene gjennom grundig forståelse av statistikk og analyse.

Dette studiet kan være en god start på din vei til en karriere som leder innen markedsføring. Med en forståelse for digitale plattformer og nye måter å nå markedet på vil du være svært ettertraktet.

Du vil få den akademiske og profesjonelle kompetansen du trenger for lederstillinger innen markedsføring, både i Norge og i utlandet. Ferdighetene du utvikler i programmet er relevant for en rekke stillinger i markedsorienterte organisasjoner, spesielt der evnen til å skape og levere verdi til kunder er en prioritet.

Handelshøyskolen BI er en stiftelse og opptaksprosessen håndteres ikke av Samordna opptak. Det er derfor mulig å søke om studieplass til våre  masterstudier på heltid etter 1. mars

Dette programmet foregår på engelsk. Les mer på våre engelske sider.

;

Praktisk informasjon