-

 

 

Studier og kurs på bachelornivå

Bachelor of Management gir deg full frihet til å forme din egen vei til suksess. Du skreddersyr din grad gjennom å velge kurs som passer med dine interesser og behov. Under finner du alle høstens kurs du kan velge blant.

Fordypninger

Her finner du fordypninger som gir deg en solid innsikt innenfor et fagfelt over ett år. De fleste fordypningene er samlingsbaserte, med unntak av Økonomi og finans og Markedsføring og kunderelasjoner, som gjennomføres 100 % nettbasert. Fordypningene er praktiske og utviklet for deg som vil lære mens du jobber.

Grunnutdanning i ledelse

Med denne kurspakken får du de verktøyene du trenger for å bli en god leder. Den gir deg grunnleggende kunnskap om ledelse, strategi, markedsføring og økonomi. Du kan velge mellom en samlingsbasert eller nettbasert variant. Grunnutdanning i ledelse dekker kravet til kjernekurs i graden Bachelor of Management.

Årsenhet i ledelse

Kombinasjonen av kurspakken Grunnutdanning i ledelse på 30 studiepoeng og en valgfri fordypning på 30 studiepoeng gir deg tittelen Årsenhet i ledelse. Årsenhet i ledelse passer for alle som er eller har ambisjoner om å bli leder, og som ønsker faglig løft innen ledelse. Sammensetningen av disse kursene gir deg kompetansen alle ledere bør ha.

Vår mest fleksible bachelorgrad

Med Bachelor of Management får du frihet til å styre egen fremdrift og bygge kompetanse som støtter dine mål. Du velger kursene som interesserer deg mest, og bygger graden slik du vil ha den.  

Akkurat som du selv har fleksibilitet i kursene du velger – og dermed kompetansen du bygger – så bestemmer du hastigheten. Vi har kurs og programmer i forskjellige størrelser og varighet. Alle utviklet for deg som vil lære mens du jobber. 

Dette er byggeklossene

De 180 studiepoengene i Bachelor of Management består av tre deler som er like i størrelse: Frie studiepoeng, Valgfrie fordypninger og Obligatoriske kurs.

  • Obligatoriske kurs - 60 studiepoeng
    De obligatoriske kursene består av to deler. Kjernekurs og fordypningen Leadership in Action. Mange velger å starte studiene med kjernekursene, oftest med det som heter Grunnutdanning i ledelse, mens Leadership in Acion er det avsluttende ledelsesprogram som går i dybden på ledelse og kobler sammen alt du har lært.
  • Frie studiepoeng - 60 studiepoeng
    Frie studiepoeng betyr rett og slett at du står helt fritt når du skal velge disse 60 studiepoengene. Her kan du bruke studiepoeng du har tatt før – også fra andre skoler enn BI – eller du kan velge fritt blant vårt studietilbud. Om du har tidligere utdanning fra BI, andre høyskoler eller har fullført fagskole, så kan du søke om å få godkjent dette inn i graden som frie studiepoeng.
  • Valgfrie fordypninger - 60 studiepoeng
    Fordypningene lar deg gå i dybden på emner. Hver fordypning utgjør 30 studiepoeng og du må velge to slike fordypninger inn i graden. 

Når graden er fullført har du ikke bare formalisert, lært og bevist hva du kan. Du har utviklet deg personlig, du har fått nye måter å tenke på, nye venner og nettverk, og ferdigheter som hjelper deg til å få den karrieren du ønsker å ha. 

Du vil motta ditt vitnemål på vår høytidelige gradueringsseremoni, der du med venner, medstudenter og familie vil feire det du har gjennomført. En dag fylt med glede, stolthet og varige vennskap.