-

 

 

Vårens kurs

Nå kan du søke på vårens kurs 2024. Alle våre videreutdanningskurs gir deg ferdigheter virksomheter etterspør, nettverksbygging og personlig utvikling. Under finner du hele vårt utvalg av kurs med oppstart i perioden januar til april. 
 

Kursoversikt

Masternivå

Her finner du programmer som gir deg en solid fordypning innenfor et fagfelt. Programmene gjennomføres over ett eller to semester på deltid, og alle kan inngå i en Executive Master of Management-grad. 

Studiestart er individuelt for hvert program, men de første starter allerede 29. januar.

Executive MBA

Ta en internasjonalt anerkjent lederutdanning i Norge: En Executive MBA fra BI vil gi deg et profesjonelt nettverk, utvikle deg som leder og sette fart på karrieren din. 

Executive Master of Management in Energy

I samarbeid med IFP School i Paris har vi utviklet en unik mastergrad innen energi. I denne graden møter du studenter fra hele verden som ønsker å løse ekte problemstillinger i dagens og fremtidens energibransje.

Bachelornivå

Våre videreutdanningskurs på bachelornivå er utviklet for deg med arbeidserfaring, men uten krav til tidligere utdanning. Kursene kombinerer praktisk erfaring med forskning og alle kan inngå i Bachelor of Management-grad.  

Studiestart er individuelt for hvert kurs, men de første starter allerede 22. januar.

Executive Short Courses

Våre korte online kurs uten eksamen gjennomføres over bare tre uker. Perfekte for deg som ønsker å holde deg oppdatert på relevante fagområder i løpet av kort tid, men samtidig den dype læringen og innsikten BI er kjent for. 

Studiestart er individuelt for hvert kurs, men de første starter allerede 18. januar.

Les mer om Executive Short Courses.