-
<--
Godt og blandet

Bar test - Bergen

Befinner deg i Bergen og har planer om å ta deg en drink ute? Du skal slippe å bruke masse tid på å tenke på det. Vi har testet barene for deg og plukket ut 3 du MÅ prøve ut.

Norge har nå åpnet igjen. Gatene fylles opp av studenter som ønsker en kveld ute på byen med venner og bekjente. Noen går på nattklubber, mens andre trekkes mot barene i byen. Gjør du et raskt søk inne på Google vil du få flere alternativer. Er det virkelig en bar-til-bar tur du har lyst å begi deg på? Du skal slippe å vandre rundt i Bergen by å bruke masse penger på de forskjellige utestedene. Vi har testet barene for deg og listet opp en top 3 som vi mener du må prøve ut.

roll_and_rock_diner_bil.jpg

 

BAR23

Rett bak bryggen, nærmere Rosenkrantzgaten finner du BAR23. Dette er et av de største lokalene vi har vært innom. Det er ikke tvil om at her kan du ta med hele vennegjengen din (pluss litt til). Men en fin og rolig atmosfære kan du nyte drikken din over et spill billiard, bordtennis, shuffel og mye mer. Du finner varierte sittegrupper. Om du ønsker nattklubbstemning er det bare til å ta turen innom på fredager og lørdager etter klokken 20:00.

 

bar23_nattklubb_bi.jpg

 

Roll og Rock Diner

Roll og rock diner ligger kun 3-4 minutters gange fra fisketorget. På dette stedet får du alt fra en god klassisk Martini til en perfekt smakfull Cuba Libre. Går du langs Skostredet vil det være umulig å ikke legge merke til den amerikansk preget baren/restauranten. I tillegg til god drikke er det en stor bonus at du kan bestille mat. Med smilende ansatte, festlig musikk og god avslappet belysning er det fort gjort å bevege dansefoten. Om du ikke føler for å danse kan du heller sette deg ned med en drink. I tillegg til å utfordre gjengen til et spill Jenga eller Uno.

roll_and_rock.jpg

 

No Stress

Har du hatt en stressende uke eller dag, og ønsker bare å slappe helt av? Ikke stress fordi vi har funnet Bergens chilleste bar; «No stress». Igjen har vi beveget oss mot bryggen og fisketorget. I gaten rett over Zachariasbryggen, nærmere Hollendergaten 11 finner du «No Stress» gjemt på høyre side.

Kommer du inn døren møter de ansatte deg med et godt smil. Her merkes det med en gang at belysningen, musikken og interiøret er tilpasset for å stresse ned. I lokalet er belysningen dempet. Samtidig som musikken, så her er det fullt mulig å føre en samtale over en pils eller to.

Fun fact: Tidligere var det ikke lov å gå med slips inne på No stress. For å komme inn måtte du ta av slipset. (Dette er det heldigvis slutt på nå)

no_stress_bergen_bi.jpgSånn. Nå har du fått en quick bar-reference-guide. Dette var helt klart de tre barene vi fikk best inntrykk av. Dersom du befinner deg i Bergen, ønsker vi at du skal prøve de ut.