-
Næringsliv og Alumni

Bygger relasjoner til topptalenter

Deloitte og Gjensidige knytter kontakt med topptalenter gjennom partnerskap i Master Merit Society.

Master Merit Society er et initiativ for å styrke relasjonene mellom masterstudenter (Master of Science), fag og forskning, næringsliv og alumni. Med på laget er Deloitte og Gjensidige, og samarbeidet skal gi gjensidige fordeler.

Studentene får mulighet til å styrke sin kompetanse og knytte kontakter med næringslivet før de graduerer, og bedriftene får mulighet til å knytte kontakt med topp talenter for merkevarebygging, rekruttering, og for å få innsikt i hvordan morgendagens studenter tenker.

Målet er å løfte frem masterstudenter har utmerket seg faglig eller gjennom frivillige verv, samtidig som samarbeidspartnerne får mulighet til å knytte kontakter med fremtidens ledere.

"Å kunne inngå et samarbeid med en målgruppe hvor vi både kan teste ut forretningsmessige ideer og samtidig få vist hvordan de kan bruke sin kompetanse hos oss er en unik mulighet og en vinn-vinn situasjon."

Siri Conradi
Leder for HR Operations and Talent Acquisition, Gjensidige

"BI er en viktig utdanningsinstitusjon for Deloitte og studentene derfra er en kritisk kilde til rekruttering for oss, både i dag og i fremtiden." 

Kristian Brauti
Manager Human Resources, Deloitte