Rekruttere fra BI

Vis frem bedriften din

Gjør deg synlig på en av Nordens største møteplasser. På BI campus Oslo er det Studentorganisasjonen BISO gjennom Næringslivsutvalget som er ansvarlig for skolens bedriftspresentasjoner og Karrieredager.

Karrieredagene

Karrieredagene ved Handelshøyskolen BI er blant Nordens største karrieredager. Det gir deg en unik mulighet til å komme i kontakt med og rekruttere fra et bredt spekter av kunnskapsrike studenter. 

Karrieredagene er et prosjekt som drives av studenter i Næringslivsutvalget, en stabsfunksjon i BISO.

Ønsker du å delta på Karrieredagene eller ønsker du mer informasjon?

BedrifTspresentasjoner

Presenter din bedrift eller organisasjon for studenter ved BI campus Oslo.

En bedriftspresentasjon gir deg mulighet til å komme i direkte kontakt med talenter fra BI. Ved å treffe studentene på deres egen hjemmebane, har bedriften en unik påvirkningsmulighet for deres valg av fremtidig arbeidsgiver. Se oversikt over hvilke studier BI tilbyr.

Det er studentenes Næringslivsutvalg som står ansvarlig for booking og spørsmål rundt bedriftspresentasjoner og karrieredager ved BI campus Oslo. Inntektene går til BISO sitt arbeid i å støtte og videreutvikle BI-studentene faglig og sosialt.

Profiler deg som arbeidsgiver

Arbeidsgivere har mulighet til å lyse ut stillinger eller karriererelatert informasjon rettet mot BI studenter via BIs egen Karriereportal.

Arbeidsgivere får kostnadsfritt tilgang til vår karriereportal slik at de kan formidle stillingsannonser.

 

Næringslivsutvalget kan også tilby disse profileringsmulighetene og kanalene:

Har du andre ønsker for å profilere din bedrift, kontakt Head of Information.