-
Kalender

Lederens verktøykasse: 10 grunner til at jobbintervjuet feiler (campus Trheim)

Jobbintervju er den hyppigst brukte metoden innen rekruttering. Men et typisk jobbintervju er spekket med potensielle psykologiske beslutningsfeller som vi som rekrutterere bør kjenne til!

Fredag
19
August
  • Starter:08:00, 19. august 2022
  • Slutter:10:00, 19. august 2022
  • Sted:Campus Trondheim: Auditorium Bakklandet
  • Påmeldingsfrist:19.08.2022 08:00
  • Kontakt:Gunhild Løvik-Stuen (gunhild.stuen@bi.no)
Meld deg på

Å ansette rett person til riktig stilling er en av de beste investeringene en bedrift kan gjøre. Samtidig koster en feilansettelse særdeles mye, både i tid, penger og urealisert potensiale – for å nevne noen av konsekvensene ved å velge «feil» kandidat. Rekruttering handler med andre ord om å redusere risiko og sørge for best mulig treffsikkerhet for å kunne forutse hvem som har kompetansen som trengs og størst potensiale for å lykkes i stillingen.

I denne utgaven av Lederens verktøykasse ser vi nærmere på 10 av de mest vanlige psykologiske fallgruvene du som intervjuer utsettes for. Vi utforsker hvordan disse påvirker vår evne til å gjøre gode vurderinger og valg av rett kandidat. Avslutningsvis får du evidensbaserte råd for en vellykket rekrutterings- og intervjuprosess.

Dette foredraget passer for alle som tar del i rekrutterings- og intervjuprosesser! Vi har spesielt fokus på deg som intervjuer kandidater, men foredraget er også interessant for kandidaten som sitter på «den andre siden av bordet». Vel møtt!

Om foredragsholder: 

Elin Akre Trønnes
Elin Akre Trønnes er høyskolelektor på institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI, og er brennende engasjert i å utforske hvordan ledere og medarbeidere sammen spiller en avgjørende rolle i å skape en god, effektiv og engasjerende arbeidshverdag. Hun har en mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi, med bakgrunn som både karriereveileder og management consultant. Elin har utstrakt erfaring med undervisning og foredrag innen tematikker som selvledelse, superledelse, motivasjon, stress, effektive team og rekruttering.