-
Kalender

Kunnskapsfrokost: Endring og omstilling - hva kjennetegner gode prosesser

Alle snakker om det grønne skiftet, men hva betyr det egentlig for din virksomhet? Bli med på Kunnskapsfrokost for å lære mer!

Onsdag
16
November
  • Starter:08:30, 16. november 2022
  • Slutter:09:50, 16. november 2022
  • Sted:Campus Bergen - Aud 3
  • Påmeldingsfrist:16.11.2022 09:00
  • Kontakt:Marianne Farsund (marianne.g.farsund@bi.no)
Meld deg på

Endring og omstilling - hva kjennetegner gode prosesser?

Verden endrer seg raskt, og behovet for tilpasning i forhold til det grønne skiftet, demografiske endringer og digital transformasjon, har medført at mange virksomheter er nødt til å vurdere omorganisering og tilpasninger av bemanningen. Ulike regelsett regulerer slike prosesser, og det er lett å trå feil. Ryddige og rettferdige prosesser er viktig både av hensyn til ansatte og virksomhetenes omdømme. Har vi en tilstrekkelig verktøykasse og undervurderes behovet for å være åpen og tydelig i denne type prosesser?   

Advokat Eva Drageset er spesialist i arbeidsrett og er tilknyttet faggruppen arbeidsliv i SANDS advokatfirma. Hun har lang og bred erfaring innen arbeidsrettslig bistand, konfliktløsning og forhandlinger. Hun bistår private og offentlige virksomheter, og har omfattende erfaring med prosessene rundt endring og omstilling. Eva også lang erfaring som daglig leder, som styremedlem i ulike virksomheter og hun har en executive master i ledelse fra BI.