-
Kalender

Lederens verktøykasse - Partnerskap for bærekraftige løsninger

Lederens verktøykasse er Handelshøyskolen BIs månedlige frokostseminar og nettverksmøteplass for deg som vil være faglig oppdatert på tema som er relevant for ledere. Lær om aktuell forskning fra BIs flinke forelesere og få nyttige tips for din jobbhverdag.

Kom på Lederens verktøykasse og bli servert rykende fersk kunnskap og rundstykker til frokost!

Partnerskap for bærekraftige løsninger

Strategisk arbeid med bærekraft krever at ulike virksomheter samarbeider på nye måter. Hvordan lykkes når flere partnere er involvert?

Multi-partner samarbeid involverer flere samarbeidspartnere i ulike roller over tid. Store endringer, som implementering av null-utslipp energi, innebærer ny teknologi, finansiering og infrastruktur, i tillegg til endringer i reguleringer. Hva er spesielt med denne formen for samarbeid, hvilke bedrifter og institusjoner deltar, og hvilke utfordringer og kriterier bør ledere kjenne til for at prosjektene lykkes?

Denne Lederens verktøykasse tar utgangspunkt i forskning fra maritime næringer og ser på samarbeid som et verktøy i utviklingen av en bærekraftig strategi. Arrangementet er del av Forskningsdagene 2022 som i år har tema hav.

Program

Kl. 08:30 - 09:00 Mingling med andre deltakere, kaffe/te og lett servering

Kl. 09:00 - 09:45 Partnerskap for bærekraftige løsninger

Kl. 09.45 - 10:00 Spørsmål og svar

 

MELD DEG PÅ

 

fysisk deltakelse 

 

digital deltakelse

 

TIL INFO

Se opptak av Lederens verktøykasse på BI sin webinarside og presentasjonen finner du via følgende link

Praktisk info

  • Tid:fredag 23. september 2022 08.30 - 10.00
  • Sted:Campus Oslo - auditorium B2-060
  • Pris:Gratis
  • Påmeldingsfrist:23.09.2022 09:15
  • Kontakt:Outreach (info@bi.no)

Randi Lunnan

Randi Lunnan er professor ved institutt for strategi og entreprenørskap, og har Tom Wilhelmsens gaveprofessorat innen maritim industri. Hun har skrevet bøker innen strategi og strategiske allianser, og publisert en rekke artikler på samarbeid, klynger, og oppkjøp.

 

 

MELD DEG PÅ


digital deltakelse

 

For fysisk deltakelse bruk "meld deg på" knappen under

forskningsdagene_logo_bokmal_RGB.gif  2021 - 2030 United Nations Decade of Ocean Science for Sustainable Development - Logo

;