-
Kalender

Lederens verktøykasse: Morgendagens leder – hvem er du?

I en urolig og uoversiktlig verden, og i et arbeidsliv i rask endring: Hva bør vi legge vekt på når vi velger og trener fremtidens ledere?

Vi lever i en tid der ting går stadig raskere og vi må konstant tilpasse oss endringer og justere kurs. Ansatte må i større grad ta avgjørelser selv, og ledere står ofte overfor komplekse og tidvis paradoksale utfordringer.

I denne utgaven av Lederens verktøykasse går vi nærmere inn i temaene:

  • Lederens emosjonelle ferdigheter - Empatisk validering som verktøy
  • Lederens kognitive ferdigheter - Å navigere i paradokser
  • Lederens relasjonelle ferdigheter - Å lede i den hybride arbeidshverdagen
  • Agilitet og kontinuerlig læring - Hva kan lederutviklere, virksomheter og lederen selv gjøre for å fremme utvikling og vekst?

Program

Kl. 08:30 – 09:00 Mingling, kaffe/te og lett servering

Kl. 09:00 – 09:45 Morgendagens leder, hvem er du?

Kl. 09:45 – 10:00 Spørsmål og svar

Lederens verktøykasse er Handelshøyskolen BIs månedlige frokostseminar og nettverksmøteplass for deg som vil være faglig oppdatert på tema som er relevant for ledere. Lær om aktuell forskning fra BIs flinke forelesere og få nyttige tips til din jobbhverdag.

Kom til oss og få servert rykende fersk kunnskap og rundstykker til frokost. 

På scenen vil du få se

Large-Tekna-Lysebu_143_WEB.jpg

Per-Magnus Moe Thompson er førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon, Handelshøyskolen BI. Han forsker hovedsakelig på relasjonelle og emosjonelle prosesser i ledelse, men også på lederutvikling og bruk av metoder som gamification. Han underviser på Master of Science og MBA-programmet til BI, og har lang erfaring som konsulent og lederveileder.

Haakonsen, Jon Magnus Frostad.jpg

Jon Magnus Frostad Haakonsen er psykolog og Phd-kandidat ved Institutt for ledelse og organisasjon, Handelshøyskolen BI. Han forsker på hva som kjennetegner ledere som evner å skape gode relasjoner til sine medarbeidere, både hvem de er og hva de gjør. Han underviser også Master of Science-studenter, coacher MBA-studenter, og holder kurs for eksterne organisasjoner gjennom BIs Corporate-avdeling.

TIL INFO

Denne utgaven av Lederens verktøykasse er kun tilgjengelig for deltakere som har anledning til fysisk oppmøte.

Praktisk info

  • Tid:fredag 17. februar 2023 08.30 - 10.00
  • Sted:Handelshøyskolen BI - campus Oslo
  • Pris:Gratis
  • Påmeldingsfrist:16.02.2023 23:30
;