-
Kalender

Bokbad på BI med Amalie Kasin Lerstang

Velkommen til kulturelle kvelder på BI-kroa med spennende forfattere og artister. Først ute er Amalie Kasin Lerstang som i 2014 debuterte med romanen Europa, som hun mottok Tarjei Vesaas debutantpris for.

Onsdag
25
Oktober
  • Starter:18:00, 25. oktober 2023
  • Slutter:20:00, 25. oktober 2023
  • Sted:BI - campus Oslo: Kroa, Sandakerveien 116
  • Påmeldingsfrist:24.10.2023 23:30
Meld deg på

Amalie Kasin Lerstang er nå aktuell med romanen "Rikt er et folk som har skogen" som har mottatt gode kritikker. Lerstang har siden 2022 vært redaktør for antologien Signaler

Artisten Mona Krogh vil kle kvelden inn med nydelige, egenkomponerte viser!

Amalie Kasin Lerstang, Mona Krogh og Yngve Kveine

 Fra "gamle Banken på Grefsen" til BI 

Bokbadene er en videreføring av en rekke kulturelle arrangementer i "Gamle banken på Grefsen", som ble startet av Roar Smelhus og Yngve Kveine. 

- Kunst og kultur er en svært viktig dimensjon i menneskers liv, og vi er glade for at bokbadene nå har funnet et nytt hjem, sier Roar Smelhus.  

Rektor ved handelshøyskolen BI, Karen Spens er også glad for å kunne tilby studenter, ansatte, alumni og nærmiljøet et ekstra kulturelt tilbud. 

- På BI er vi opptatt av å skape samhold og dyrke et rikt felleskap med omgivelsene rundt oss. Kulturelle tilbud er en tilleggsdimensjon utover det faglige som vi tror vil være med på å legge til rette for et varmt og sterkt felleskap, sier Spens.

Studentlederen ved BI Oslo, Sindre Aamodt ønsker bokbadene velkommen og synes dette er et nytt, spennende tilbud som er enda et ledd for å bidra til sosial inkludering blant studentene.

 

Arrangementet arrangeres i samarbeid med studentorganisasjonen BISO, BI Alumni og Home Workspace.

Bokbader for kvelden er Yngve Kveine.

Amalie Kasin Lerstang
Amalie Kasin Lerstang

Amalie Kasin Lerstang

Amalie Kasin Lerstang er en norsk forfatter. Hun vant Tarjei Vesaas' debutantpris i 2014 for debuten Europa. Lerstang begynte å skrive skjønnlitteratur da hun studerte ved Westerdals School of Communication. 

Hun har vært redaktør for kulturtidsskriftet Fanfare. Tidsskriftet ble kåret til årets beste nordiske tidsskrift i 2016 mens hun fortsatt var med på å drive bladet.

Yngve Kveine
Yngve Kveine

Yngve Kveine

Yngve Kveine er kommunikasjonsdirektør ved Handelshøyskolen BI.

Mona Krogh
Mona Krogh

Mona Krogh

Mona Krogh er en norsk artist, og skriver egne melodier og tekster. Hun har fått oppmerksomhet fra den amerikanske singer-songwriteren og produsenten Tolchin. Krogh har samarbeidet med blant annet Jon Roaldnes og Milja Jørgensen.

Mona Krogh er fra Stangeland, og vokste opp i en musikalsk familie. Krogh er utdannet ved musikklinja på Vågen vgs, og fortsatte deretter med en bachelor i musikk ved LIPA.