-
<--
Studentlivet

Denne utdannelsen gir deg en fleksibel hverdag

Har du en dyp interesse for salg, og er glad i å møte nye mennesker? Da kan bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi passe perfekt for deg! Ikke bare får du kompetanse innenfor eiendomsbransjens muligheter, men du får også et solid grunnlag innenfor økonomi- og juss fag. Vi har intervjuet Adrian, se hvilke tips han har til deg som vurderer eiendomsmegling!

Hva er det beste med studieretningen din?

- Det beste må være den nære tilknytningen BI har til næringslivet. Allerede etter første semester fikk jeg jobbe som medhjelper hos DNB Eiendom. Her lærer jeg ekstremt mye, og får et virkelig innblikk i hvordan hverdager som eiendomsmegler kan se ut.

- Det er også verdt å nevne de flinke foreleserne. De har selv lang erfaring fra meglerbransjen, noe som gjør det ekstra spennende i eiendom-fagene.

Hva er favorittfaget ditt?

- Favorittfaget mitt må være «jus og eiendomsmegling» fra første året, det var utrolig spennende og lærerikt. Her fikk jeg kunnskap om de mest sentrale emnene innenfor både jus og eiendomsmegling i praksis. 

Hva ønsker du å jobbe med etter studiene?

- Drømmejobben min er selvfølgelig å jobbe som eiendomsmegler, og det har jeg ønsket siden ungdomsskolen.

- Som eiendomsmegler får man både jobbe med mennesker. I tillegg til på kontor. Dette passer meg utrolig bra da jeg elsker å møte nye mennesker. I tillegg til at jeg også har mulighet til å styre min egen hverdag.

Har du noen tips til studenter som vurderer å starte på denne bacheloren?

- Vær på fra første dag! Ta i bruk BIs fasiliteter, vær aktiv i forelesningene og få deg en medhjelperjobb. Du har faktisk mulighet til å jobbe som medhjelper resten av studiet, det vil jeg anbefale på det sterkes