<--

Caroline Janeiro (23) Markedsføringsledelse

Studentlivet

Favorittfag og drømmejobb

Ønsker du å skape verdi både for bedrifter, men også kunder? Det er nettopp det en bachelor i markedsføringsledelse vil gi deg! Her vil du få innsikt i teknologi og trender som er med på å endre verden rundt oss. Les intervjuet med Caroline, og se hvordan hun vil bruke utdannelsen sin.

Hva synes du er det beste med studieretningen din?

- At alle fagene har vært både givende og interessante. Det jeg liker spesielt godt er hvordan studieløpet er bygget opp med en rød tråd: det du lærer første året er like relevant på tredje året. Alle fagene har gitt meg relevant kunnskap som jeg kan ta med meg videre – både med tanke på videre jobb/ utdannelse, men også i hverdagen.

Hva er favorittfaget ditt?

- Jeg liker spesielt godt de typiske markedsføringsfagene, som «Markedskommunikasjon» og «Forbrukeratferd».

-Jeg har valgt «Personalledelse» som valgfag, og er veldig fornøyd. Her lærer vi om ledelse på et dypere nivå, og mye spennende innenfor HR.

Hva ønsker du å jobbe med etter studiene?

- Først og fremst kunne jeg muligens tenke meg å gå videre på en master. Jeg har sett meg ut «Ledelse og organisasjonspsykologi» på BI.

- Drømmeyrke er å starte en egen nisjebutikk, innenfor moteklær.

Har du noen tips til studenter som vurderer å starte på denne bacheloren?

- Om det sitter noen fremtidige studenter der ute som vurderer å studere markedsføring, men er usikre, så sier jeg: KJØR! Det er en bred og spennende utdannelse, med muligheter for å spisse kompetansen og bygge på videre.