-
<--
Studentlivet

Favorittfag og drømmejobb

Ønsker du å skape verdi både for bedrifter, men også kunder? Det er nettopp det en bachelor i markedsføringsledelse vil gi deg! Her vil du få innsikt i teknologi og trender som er med på å endre verden rundt oss. Les intervjuet med Caroline, og se hvordan hun vil bruke utdannelsen sin.

Hva synes du er det beste med studieretningen din?

- At alle fagene har vært både givende og interessante. Det jeg liker spesielt godt er hvordan studieløpet er bygget opp med en rød tråd. Det du lærer første året er like relevant på tredje året. Alle fagene har gitt meg relevant kunnskap som jeg kan ta med meg videre. Både de med tanke på videre jobb/utdannelse, men også i hverdagen.

Hva er favorittfaget ditt?

- Jeg liker spesielt godt de typiske markedsføringsfagene, som «Markedskommunikasjon» og «Forbrukeratferd».

-Jeg har valgt «Personalledelse» som valgfag, og er veldig fornøyd. Her lærer vi om ledelse på et dypere nivå, og mye spennende innenfor HR.

Hva ønsker du å jobbe med etter studiene?

- Først og fremst kunne jeg muligens tenke meg å gå videre på en master. Jeg har sett meg ut «Ledelse og organisasjonspsykologi» på BI.

- Drømmeyrke er å starte en egen nisjebutikk, innenfor moteklær.

Har du noen tips til studenter som vurderer å starte på denne bacheloren?

- Om det sitter noen fremtidige studenter der ute som vurderer å studere markedsføring, men er usikre, så sier jeg: KJØR! Det er en bred og spennende utdannelse, med muligheter for å spisse kompetansen og bygge på videre.