Handelshøyskolen BI

Åpen dag

Ta regi på fremtiden din og møt opp på BI når vi arrangerer Åpen dag. Vi åpner dørene for alle som er nysgjerrige på BI og studiene våre. Det blir prøveforelesninger, omvisninger, spennende gjester og gratis mat!

 

Hva skal du gjøre etter videregående? Jobbe? Reise? Studere? Noen av dere har allerede planene klare, men for mange kan det være et vanskelig valg. Da er det lurt å gjøre litt research. Og selv om man kan finne ut mye via nettet, så er det noe helt annet å være tilstede der det skjer.

For å gjøre valget enklere for deg, arrangerer vi «Åpen dag» så du kan bli bedre kjent med skolen, studiene våre og mulighetene du får om du studerer på BI.

Det blir prøveforelesninger, studiepresentasjoner, omvisninger og muligheter til å snakke med studenter, forelesere og andre ansatte. Vi rigger underholdning og action fra morgen til kveld. Vi inviterer også spennende gjester til å snakke om ulike temaer. Kanskje blir du både inspirert og starstruck?

Reisestipend

Bor du langt fra ett av våre campus, men ønsker å delta på Åpen dag? Da kan du søke om reisestipend. Les mer om kriterier og søknadsprosessen.

Spørsmål? Ta kontakt på info@bi.no.

Finn studier og kurs

Utforsk det brede utvalget av studier og kurs på BI med et søk på interessen din (f.eks. økonomi, markedsføring eller finans).

Ta regi på fremtiden din

Få vite alt du trenger for å lande hovedrollen i ditt eget liv.

taregipil.png