BI Executive - videreutdanning

Medlemsrefusjon på kurs og programmer

Som medlem av Econa får du refundert 5 % av BI sine kurs og programmer på deltid.

Econa logo

Å lære hele livet blir stadig viktigere. Handelshøyskolen BI og Econa samarbeider for å gi deg som Econa-medlem mulighet til å styrke din kunnskap innen aktuelle og relevante kompetanseområder.

"Det beste du kan gjøre for deg selv, din nåværende og fremtidige arbeidsgiver er å holde deg faglig oppdatert og investere i kunnskap. Handelshøyskolen BI er internasjonalt akkreditert og anerkjent og blant de beste utdanningsstedene i Norge. De passer derfor som hånd i hanske for våre 23.500 ambisiøse medlemmer og er en naturlig samarbeidspartner for Econa"

Nina Riibe

Administrerende direktør, Econa

Studietilbud: Hvilken kompetanse trenger du?

BI Executive leverer et bredt utvalg av relevante kurs, som kan tas frittstående hvis du ønsker en faglig oppdatering innenfor et område, eller som en del av en grad. Les mer om de ulike studiene under:

Kompetanseområder

En bestemt dame

Lede mennesker og prosjekter

Ledere som kontinuerlig utvikler seg blir også mer kompetente til å inspirere, utvikle og skape tilhørighet blant sine medarbeidere. Få en bred innføring i ledelse eller bare litt påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor dette kompetanseområdet.

En ung gutt som leker at han kan fly med vinger laget av papp

Strategi, innovasjon og bærekraft

Lær om hvordan strategisk ledelse og forretningsutvikling åpner for vekst og innovasjon - og hvordan nye, bærekraftige forretningsmodeller forandrer verden.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor dette kompetanseområdet.

Nærbilde av et øye som ser ut

Markedsføring og kommunikasjon

Markedet og omgivelsene rundt oss endrer seg hyppig og vi må raskt være i stand til å endre på strategi og planer for å lykkes. Lær mer om markedsføring, merkevarebygging og hvordan du mestrer moderne kommunikasjon.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor dette kompetanseområdet.

Utklipp av verdenskartet plassert over bilde tatt ovenfra av en by

Internasjonal business

Kjennskap til ulike kulturer og forretningsnormer blir stadig mer viktig i det globaliserte arbeidsmarkedet. Gi karrieren din et løft og kvalifiser deg for nye utfordringer i en internasjonal kontekst.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor dette kompetanseområdet.

En person som går oppover en graf

Finans, økonomi og styring

Kunnskap om økonomi gir deg tyngden til å jobbe med det du vil. Forstå sammenhengene, lær verktøyene og hvordan man fatter gode finansielle og strategiske beslutninger.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor dette kompetanseområdet.

Et robothode hvor det flyr biter ut av toppen

Digitalisering og analytics

Den teknologiske utviklingen stiller stadig nye krav til hvordan vi jobber. Lær hvordan du kan bruke data og analyse til å fatte beslutninger og forstå hvordan digitalisering påvirker forretningsmodeller og forretningsdrift.
Se alle kursene innenfor dette kompetanseområdet.

En illustrasjon av en lyspære og tannhjul

Organisasjonsutvikling og Human Resource Management

Organisasjoner, avdelinger og team står hele tiden overfor utfordringer. Lær hva som skal til for å bidra til verdiskapning, ønskede utviklingsprosesser og at virksomhetens mål nås.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor dette kompetanseområdet.

Dame som holder en kaffe kopp

Programmer for offentlig sektor og utvalgte bransjer

Handelshøyskolen BI tilbyr en rekke bransje- og sektortilpassede kurs og programmer.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor dette kompetanseområdet.

 • Enkeltkurs og programmer

  Bli bedre på noe du allerede er god på eller kanskje lære noe helt nytt? Hos oss finner du garantert noe som passer for deg, enten du er ute etter en grad, et kjapt kurs eller en solid faglig oppdatering. 
  Les mer 

 • Executive Master of Management

  Executive Master of Management består av enkeltstående programmer, som du selv setter sammen etter hva som passer dine behov og interesser. Du tar programmene enkeltvis og får kursbevis på det enkelte programmet. 
  Les mer

 • EMBA og EMME

  BIs Executive MBA er en høyt anerkjent grad skreddersydd for ledere og de med lederambisjoner som ønsker å utvikle karrieren i en global kontekst. Les mer
  Executive Master of Management in Energy forbereder deg for de mest ettertraktede lederstillingene i dagens og fremtidens energisektor. Les mer

9 av 10  Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

96,7 % av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

Slik får du refusjon

SLIK SØKER DU

 • Finn ditt kurs i studietilbudet
 • Klikk søk og fyll inn søknaden
 • NB! Du må legge inn Econas søkekode Econa101 for å kunne motta refusjon fra Econa. Det gjør du i et eget felt like før søknaden sendes inn.

Kontakt oss

Har du spørsmål til kursene eller ønsker veiledning?

Er du interessert i å høre mer om hvordan BI Executive kan bidra til utvikling av kompetanse og verdiskapning i din virksomhet?