-
BI Executive - videreutdanning

Medlemsrefusjon på kurs og programmer

Som medlem av Econa får du refundert 5 % av BI sine kurs og programmer på deltid.

Econa logo

Å lære hele livet blir stadig viktigere. Handelshøyskolen BI og Econa samarbeider for å gi deg som Econa-medlem mulighet til å styrke din kunnskap innen aktuelle og relevante kompetanseområder.

"Det beste du kan gjøre for deg selv, din nåværende og fremtidige arbeidsgiver er å holde deg faglig oppdatert og investere i kunnskap. Handelshøyskolen BI er internasjonalt akkreditert og anerkjent og blant de beste utdanningsstedene i Norge. De passer derfor som hånd i hanske for våre 27.000 ambisiøse medlemmer og er en naturlig samarbeidspartner for Econa"

Nina Riibe

Administrerende direktør, Econa

Studietilbud: Hvilken kompetanse trenger du?

BI Executive leverer et bredt utvalg av relevante kurs, som kan tas frittstående hvis du ønsker en faglig oppdatering innenfor et område, eller som en del av en grad. Les mer om de ulike studiene under:

Kompetanseområder

En bestemt dame
En bestemt dame

Ledere som kontinuerlig utvikler seg blir også mer kompetente til å inspirere, utvikle og skape tilhørighet blant sine medarbeidere. Få en bred innføring i ledelse eller bare litt påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Lede mennesker og prosjekter.

En ung gutt som leker at han kan fly med vinger laget av papp
En ung gutt som leker at han kan fly med vinger laget av papp

Lær om hvordan strategisk ledelse og forretningsutvikling åpner for vekst og innovasjon - og hvordan nye, bærekraftige forretningsmodeller forandrer verden.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Strategi, innovasjon og bærekraft.

Nærbilde av et øye som ser ut
Nærbilde av et øye som ser ut

Markedet og omgivelsene rundt oss endrer seg hyppig og vi må raskt være i stand til å endre på strategi og planer for å lykkes. Lær mer om markedsføring, merkevarebygging og hvordan du mestrer moderne kommunikasjon.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Markedsføring og kommunikasjon.

Utklipp av verdenskartet plassert over bilde tatt ovenfra av en by
Utklipp av verdenskartet plassert over bilde tatt ovenfra av en by

Kjennskap til ulike kulturer og forretningsnormer blir stadig mer viktig i det globaliserte arbeidsmarkedet. Gi karrieren din et løft og kvalifiser deg for nye utfordringer i en internasjonal kontekst.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Internasjonal business.

En person som går oppover en graf
En person som går oppover en graf

Kunnskap om økonomi gir deg tyngden til å jobbe med det du vil. Forstå sammenhengene, lær verktøyene og hvordan man fatter gode finansielle og strategiske beslutninger.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Finans, økonomi og styring.

Et robothode hvor det flyr biter ut av toppen
Et robothode hvor det flyr biter ut av toppen

Den teknologiske utviklingen stiller stadig nye krav til hvordan vi jobber. Lær hvordan du kan bruke data og analyse til å fatte beslutninger og forstå hvordan digitalisering påvirker forretningsmodeller og forretningsdrift.
Se alle kursene innenfor Digitalisering og analytics.

En illustrasjon av en lyspære og tannhjul
En illustrasjon av en lyspære og tannhjul

Organisasjoner, avdelinger og team står hele tiden overfor utfordringer. Lær hva som skal til for å bidra til verdiskapning, ønskede utviklingsprosesser og at virksomhetens mål nås.
Se alle kursene vi tilbyr innenfor Organisasjonsutvikling og Human Resource Management.

 • Enkeltkurs og programmer

  Bli bedre på noe du allerede er god på eller kanskje lære noe helt nytt? Hos oss finner du garantert noe som passer for deg, enten du er ute etter en grad, et kjapt kurs eller en solid faglig oppdatering. 
  Les mer enkeltkurs og programmer

 • Executive Master of Management

  Executive Master of Management består av enkeltstående programmer, som du selv setter sammen etter hva som passer dine behov og interesser. Du tar programmene enkeltvis og får kursbevis på det enkelte programmet. 
  Les mer Executive Master of Management

 • EMBA og EMME

  BIs Executive MBA er en høyt anerkjent grad skreddersydd for ledere og de med lederambisjoner som ønsker å utvikle karrieren i en global kontekst. Les mer Executive MBA
  Executive Master of Management in Energy forbereder deg for de mest ettertraktede lederstillingene i dagens og fremtidens energisektor. Les mer Executive Master of Management in Energy

9 av 10  Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

96,7 % av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

Se vårt tilbud av Executive Short Courses

Kompetanse er noe man trenger stadig påfyll av. Blant BIs mange studietilbud kan du også velge korte, nettbaserte kurs uten studiepoeng.

Les mer her og meld deg på

Slik får du refusjon

SLIK SØKER DU

 • Finn ditt kurs i studietilbudet
 • Klikk søk og fyll inn søknaden
 • NB! Du må legge inn Econas søkekode Econa101 for å kunne motta refusjon fra Econa. Det gjør du i et eget felt like før søknaden sendes inn.

Kontakt oss

Har du spørsmål til kursene eller ønsker veiledning?

Er du interessert i å høre mer om hvordan BI Executive kan bidra til utvikling av kompetanse og verdiskapning i din virksomhet?