-

Går fra Arsenal til Chelsea

8. desember 2017 - Monica S. Hansen

Seks år i Arsenal er over. Anne-Lise Johnsen Robb går nå til London-rivalen, Chelsea.

Anne-Lise Johnsen Robb startet karrieren som midlertidig markedsføringsassistent i London, før hun landet drømmejobben som Marketing Executive for Arsenal. I 2016 ble Robb kåret til UK’s Young Marketing Leader of the Year, og i 2018 går hun fra Arsenal til Londonrivalen Chelsea FC, hvor hun skal lage og implementere klubbens første globale markedsføringsstrategi for barn og ungdom.

BI-studenter på utveksling ved Kingston Business School i London og alumni fikk tidligere denne måneden et spennende innblikk i hvordan markedsføringskometen har jobbet målrettet for å oppnå en unik profil innenfor engelsk fotball.

Teksten fortsetter under bilde.

Under BI Alumni-arrangement delte Robb sine erfaringer om hvordan hun har jobbet for å skaffe seg relevant nettverk, og hvordan hun fant en mentor som kunne veilede henne mot målet.

– Jobb aktivt for å få bygge nettverk som er relevant for den jobben du ønsker, finn en mentor som kan veilede deg mot ditt personlige mål, ha ambisjoner og ikke hør på de som forteller deg at det ikke er mulig, er Robbs viktigste karriereråd.

Mentorordninger er noe Robb verdsetter høyt, og hun er nå mentor selv. Det var kanskje derfor ikke helt tilfeldig at vinneren av «Beste spørsmål» fra studenter og alumni under arrangementet omhandlet nettopp dette. Spørsmålet ble belønnet med to billetter til Arsenal vs. West Ham.

;
Du kan også se alle nyheter her.