-

Alumni Awards 2018

13. juni 2018

Fem tidligere BI-studenter som har utmerket seg innen sitt profesjonelle felt, og som har bidratt til utviklingen av BI, mottok heder og ære på Alumni Reunion på Sentralen.

Årets BI Alumni Awards ble delt ut under Alumni Reunion på Sentralen, i forbindelse med BIs 75-års jubileum 1. juni, for å hedre noen av våre mange alumni som gjør en forskjell. Jan Langfeldt og Per Wolff, Kristin H. Holth, Javad Mushtaq og Tor Arnesen gikk av med årets priser.

Javad Mushtaq mottok prisen fra Maalfrid Brath. Her omringet av kommende ny prorektor for innovasjon og outreach og konferansier Harald Rønneberg

Vinnerne fikk prisene for sitt lederskap, for sitt sosiale engasjement, og for sitt bidrag i utviklingen av skolen vår, studentene våre og alumni-nettverket. Prisen ble delt ut av Maalfrid Brath, Konsernsjef i ManpowerGroup og leder for BIs Alumni Advisory Board.

Under kan du lese mer om kategoriene og prisvinnerne.Jan Langfeldt og Per Wolff mottok Distinguished alumni awards

Young Alumni Award

Javad Mushtaq - MSc (Honors) in Business and Economics 2012
Under studietiden var Javad en pådriver for å utvikle og skape inkluderende arenaer for studenter med minoritetsbakgrunn. Ved siden av en spennende og utviklende jobbkarriere i Aker Solutions har han siden fortsatt sitt store engasjement for sosial inkludering. Han er blant annet grunnlegger av MAK, en organisasjon som jobber for å øke norsk konkurransekraft gjennom fokus på interkulturell kompetanse som kompetansefortrinn. Han er leder for Global Shapers Oslo, et initiativ ut i fra World Economic Forum, og rådgiver for Plan X – Pakistans største Tech Accelerator. Javad er også en del av regjeringen ekspertutvalg for utdanning, og medlem av BIs Alumni Advisory Board.


Distinguished Alumni Award     

Jan Langfeldt og Per Wolff -  Bachelor 1957/Handelskandidat
Jan og Per har holdt gjengen fra 1957 samlet og er rollemodeller for dagens alumni. 25-års jubileet ble feiret hjemme hos BIs grunnlegger Finn Øien, og vi har feiret 50, 55 og nå sist 60-års jubileet sammen. Jan og Per har oversikt over kullet, hvem som lever eller som har gått bort. BI har i de senere årene også hatt gleden av å ha flere fra kullet deres med oss på BI Alumni arrangementer. Jan og Per representerer BIs alumni-virksomhet og hva livslange nettverk kan bety.
          
Kristin H. Holth - Siviløkonom 1984           
Som DnBs øverste sjef for havnæringene ble Kristin i 2014 kåret til verdens mest innflytelsesrike innen skipsfinans av britiske Lloyds. Som kvinnelig toppleder i en global bransje, tradisjonelt dominert av menn, har Kristin gått foran som en rollemodell. Hun har bygget karrieren stein på stien, og har i sjefsstolen brukt mye tid på å motivere medarbeidere til å strekke seg i arbeidet. Kristin setter egenskaper som mot og nysgjerrighet øverst. Hun har vist mot til å gjøre endringer, og til å gå foran når det trengs. Holth er også medlem av BIs International Advisory Board og har vært Ukens alumni.


Alumni Volunteer of the Year

Tor Arnesen - Master of Management 2018   
Tor er en av BIs mest engasjerte ambassadører, og bidrar med både analytiske og kreativ innspill. Han holder foredrag og stiller som rekrutterer på karrieredager, han spiller inn filmer foran gradueringer og «Bry deg dagen». På gulvet på campus Stavanger finner du Tor der han deler villig av sitt nettverk, kompetanse og brede toppledererfaring fra Norske Shell og ONS med studentene. Han er et medmenneske, forbilde og kreativ motivator. Tor er også medlem av BIs Alumni Advisory Board.

Tor og Kristin hadde ikke mulighet til å være tilstede under utdelingen og vil motta prisen ved en senere anledning.

Kjenner du noen med en grad fra BI som fortjener ekstra oppmerksomhet?

Alumni som fortjener ekstra oppmerksomhet er mange, og prisvinnerne var nominert av alumni og ansatte fra BI. Fikk du det ikke med deg får du muligheten igjen neste år.

;
Du kan også se alle nyheter her.