-
Rekruttere fra BI

Tips til bedrifts­presentasjonen

Over 80 prosent av påmeldingene til presentasjonen på kvelden skjer via standen. Derfor er det viktig å være aktiv og utadvent!

Stand på skolen fra kl. 09:00 til 16:00
Ikke vent på at studentene skal komme bort til dere, kom til dem. Det er 12 bachelor og 5 master linjer på skolen så den beste måten å skille studentene er å prate med dem.

Presentasjonen
Presentasjonen varer fra 17:30 og utover kvelden. Det er vanlig at selve presentasjonsdelen varer i ca. 45 minutter etterfulgt av spørsmål fra studentene.

Mange velger også å holde et lite populærforedrag som passer til bransjen bedriften kommer fra, etterfulgt av presentasjon. Dette kan også virke som et ekstra trekkplaster.

Mingling
Etter gjennomført presentasjon inviterer bedriften som regel til mingling, med en lett servering. Her får både bedriften og studenter muligheten for å bli bedre kjent.

For mer informasjon om menyen som tilbys ta kontakt med deres kontaktperson. Eventuelt kan også presentasjonsansvarlig kontaktes, om dere ønsker informasjon før dere har fått tildelt egen kontaktperson.

Andre muligheter
Mange bedrifter velger også å invitere studentene til sine lokaler for presentasjon og mingling , noe som er populært blant studentene. Dette er en god mulighet for bedriften til å vise frem arbeidsmiljø og lokaler.

For dette anbefales det å bestille busser for å frakte studentene. Næringslivsutvalget hjelper dere med å få studentene til bussene etter siste forelesning.