-
Kalender

Gjesteforelesning med Ketil Solvik-Olsen, nestleder i Fremskrittspartiet

Se live stream her

 

Ketil Solvik-Olsen holder gjesteforelesning på Handelshøyskolen BI Campus Oslo, tirsdag 7. september kl. 12:00

Temaet for forelesningen er Norge inn i fremtiden: klima, velferd og økonomi. Solvik-Olsen vil adressere noen av de store spørsmålene som preger norsk politikk i forkant av høstens Stortingsvalg: det grønne skiftet, utviklingen av velferdsstaten og samspillet mellom det offentlige og det private.

Om Ketil Solvik-Olsen

Solvik-Olsen er 1. nestformann i Frp og var samferdselsminister i fem år fra 2013-2018. Han jobber nå i Seabrokers og har styreverv i en rekke startup selskap innen teknologi, miljø og transport. Før hans tiltrådde som storingsrepresentant i 2005 jobbet han i rederiet Leif Höegh & Co og i Møller-gruppen. Han var fra 2005 til 2011 medlem av Stortingets energi- og miljøkomité, og fra 2011 til 2013 i finanskomiteen. Solvik-Olsen har mastergrad i økonomi fra University of Toledo i Ohio i USA.

Arrangementet vil tilgjengeliggjøres for alle studenter og ansatte via stream (link kommer). Det tilrettelegges også for fysisk deltakelse for opptil 30 personer i henhold til gjeldende smittevernregler. «Førstemann til mølla»-prinsippet vil være gjeldende.

Ketil Solvik-Olsen

 

Meld deg på

Praktisk info

  • Tid:tirsdag 7. september 2021 12.00 - 12.45
  • Sted:Campus Oslo, klasserom A2-020 + online stream
  • Kontakt:Ole Petter Syrrist-Leite (ole.p.syrrist-leite@bi.no)

Påmelding media: Henrik.stolen@bi.no


Smittevern og Covid-19


Alle arrangementer på BI gjennomføres i henhold til gjeldene retningslinjer for smittevern. Vi ber om at alle deltakere og gjester hjelper til med å begrense potensiell smitte ved å:

  • Ikke møte på arrangement hvis du har symptomer, selv milde, eller er i karantene/isolasjon.
  • Holde avstand på minst 1 meter til andre.
  • Huske god hånd- og hostehygiene. Det er dispensere med desinfeksjon ved alle innganger og toaletter.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse eller endre arrangementet hvis smittesituasjonen endrer seg, eller nye restriksjoner gjør at arrangementet ikke kan gjennomføres som planlagt.

Mer om retningslinjer for arrangementer kan du finne via denne lenken