-
Kalender

Gjesteforelesning med Ketil Solvik-Olsen, nestleder i Fremskrittspartiet

Tirsdag
07
September
  • Starter:12:00, 7. september 2021
  • Slutter:12:45, 7. september 2021
  • Sted:Campus Oslo, klasserom A2-020 + online stream
  • Kontakt:Ole Petter Syrrist-Leite (ole.p.syrrist-leite@bi.no)
Meld deg på

Se live stream her

 

Ketil Solvik-Olsen holder gjesteforelesning på Handelshøyskolen BI Campus Oslo, tirsdag 7. september kl. 12:00

Temaet for forelesningen er Norge inn i fremtiden: klima, velferd og økonomi. Solvik-Olsen vil adressere noen av de store spørsmålene som preger norsk politikk i forkant av høstens Stortingsvalg: det grønne skiftet, utviklingen av velferdsstaten og samspillet mellom det offentlige og det private.

Om Ketil Solvik-Olsen

Solvik-Olsen er 1. nestformann i Frp og var samferdselsminister i fem år fra 2013-2018. Han jobber nå i Seabrokers og har styreverv i en rekke startup selskap innen teknologi, miljø og transport. Før hans tiltrådde som storingsrepresentant i 2005 jobbet han i rederiet Leif Höegh & Co og i Møller-gruppen. Han var fra 2005 til 2011 medlem av Stortingets energi- og miljøkomité, og fra 2011 til 2013 i finanskomiteen. Solvik-Olsen har mastergrad i økonomi fra University of Toledo i Ohio i USA.

Arrangementet vil tilgjengeliggjøres for alle studenter og ansatte via stream (link kommer). Det tilrettelegges også for fysisk deltakelse for opptil 30 personer i henhold til gjeldende smittevernregler. «Førstemann til mølla»-prinsippet vil være gjeldende.

Ketil Solvik-Olsen

 

Meld deg på