-
Kalender

Lederens verktøykasse - Den beste form for ledelse

Hva slags ledelse trenger vi i fremtiden?

Fredag
26
August
  • Starter:08:30, 26. august 2022
  • Slutter:10:15, 26. august 2022
  • Sted:Campus Oslo - auditorium C1-020
  • Pris:Gratis
  • Påmeldingsfrist:26.08.2022 09:15
  • Kontakt:Outreach (info@bi.no)
Meld deg på

Tallet 10 med "år" skrevet inni null-tallet

 Bli med å feire 10 års jubileet til lederens verktøykasse!

Vi inviterer til kakefrokost og foredrag for å markere ti år med månedlig formidling av relevant og nyttig forskning. Bli med på festen! Lederens verktøykasse er Handelshøyskolen BIs frokostseminar og nettverksmøteplass for deg som vil være faglig oppdatert på tema som er relevant innen ledelse.

Den beste form for ledelse

Det eneste vi er sikre på er at det blir tett med endringer fremover. Klimakrise, kriger, økonomisk ustabilitet, markedsmessig uro er sammenvevde forhold som kommer til å stille sterke krav til ledelse. Presset på fleksibilitet og menneskers tilpasningsevne vil øke.

Menneskers natur forandres likevel ikke over natten. Vi trenger stabilitet og tilhørighet, for å klare alle endringsprosessene. Når alt er i endring og hybridisert, får det materielle og fysiske i arbeidshverdagen betydning. Når alt er i endring og flytende blir også tilstedeværelse her-og-nå, et anker for å navigere i endring.

I denne utgaven av Lederens verktøykasse spør vi: Hva er den beste form for ledelse i fremtiden? Den som baserer seg på forskning om ledelse eller praksisnære teorier?

Program

Kl. 08:30 - 09:15 Mingling og feiring med andre deltakere

Kl. 09:15 - 10:00 Den beste form for ledelse

Kl. 10:00 - 10:15 Spørsmål og svar

 

Meld deg på!
 

Fysisk deltakelse 

 

Digital deltakelse

 

Til info

Se opptak av Lederens verktøykasse på BI sin webinarside og presentasjonen finner du via følgende link

Øyvind Lund Martinsen

Øyvind Lund Martinsen

Professor Øyvind Lund Martinsen vil dele av sin mangeårige innsikt og forskning om grunnleggende teser og teorier innen ledelse. Han vil først og fremst snakke om hva som kjennetegner god ledelse. Dette må fortsatt bygge på forståelse av personlighet og hva som får mennesker til å yte sitt beste.

Donatella De Paoli

Donatella De Paoli

Associate Professor Donatella De Paoli vil snakke om hva som kjennetegner dagens og fremtidens arbeidshverdag. Hun vil dele av sin forskning om digital ledelse, kontor og betydningen av tilstedeværende ledelse i en hybrid, foranderlig hverdag.

Meld deg på
 

Digital deltakelse

 
For fysisk deltakelse bruk "meld deg på" knappen under