-
Kalender

Stressmestring på 1 – 2 – 3

Hva er stegene du kan ta for å kjenne på mer ro, mestring og balanse i hverdagen?

Fredag
28
Januar
  • Starter:09:00, 28. januar 2022
  • Slutter:10:00, 28. januar 2022
  • Sted:Zoom
  • Pris:GRATIS
  • Påmeldingsfrist:28.01.2022 09:15
  • Kontakt:Outreach (externalrelations@bi.no)
Meld deg på

 

Link til opptak

 

Link til presentasjon

 

Stress er noe vi alle har et forhold til. Men hva som stresser oss, og hvordan vi reagerer på stress, kan variere veldig. Uansett hvor du jobber, hva du jobber med og hvilken rolle du har, er sjansen stor for at du eller dine medarbeidere opplever stress i hverdagen.

Er dette nødvendigvis negativt? Hvor går i så fall grensen for når stressnivået blir et problem? Med bakgrunn i forskningsmodeller for stress, skal vi se nærmere på disse tre spørsmålene:

  1. Hva stresser deg – og hvorfor?
  2. Hvordan reagerer du på stress?
  3. Hvilke strategier kan du ta i bruk allerede i dag for å minke opplevelsen av negativt stress?

Velkommen til en interaktiv og engasjerende utgave av Lederens verktøykasse med Elin Akre Trønnes. Hun gir deg tipsene for hvordan du kan få mer kontroll over ditt eget stress!

FOREDRAGSHOLDER

 

Elin Akre Trønnes

Trønnes er brennende engasjert i hva som får folk til å oppleve mestring, utvikle seg og prestere på sitt beste. Som høyskolelektor på BI, har hun mye erfaring med å formidle fagstoff på en inspirerende og tankevekkende måte. Hennes fagområder inkluderer stress, motivasjon, selvledelse/superledelse og utvikling av effektive team. Elin var karriereveileder og management consultant, før hun ble del av BI’s faglige stab.