-
Kalender

Lederens verktøykasse - Å lære av suksess – og feil. Lettere sagt enn gjort!

Læring er en ferdighet i seg selv. Men hva skaper den psykologiske tryggheten som fremmer denne ferdigheten i organisasjoner?

Fredag
20
Mai
  • Starter:08:30, 20. mai 2022
  • Slutter:10:00, 20. mai 2022
  • Sted:Campus Oslo - auditorium C1-020
  • Pris:Gratis
  • Påmeldingsfrist:20.05.2022 09:15
  • Kontakt:Outreach (info@bi.no)
Meld deg på

Lederens verktøykasse er Handelshøyskolen BIs månedlige frokostseminar og nettverksmøteplass for deg som vil være faglig oppdatert på tema som er relevant for ledere. Lær om aktuell forskning fra BIs flinke forelesere og få nyttige tips for din jobbhverdag.

Kom på Lederens verktøykasse og bli servert rykende fersk kunnskap og rundstykker til frokost!

Å lære av suksess – og feil. Lettere sagt enn gjort!

En utfordring som organisasjoner står overfor, er å kunne ta vare på, videreformidle og gjenopprette institusjonell kunnskap, for eksempel ved å beholde talenter og foredle taus kunnskap hos hver enkelt medarbeider. Nøkkelen her er å etablere en kontekst og kultur for læring.

Som så mange andre ting starter disse prosessene på toppen, altså fra ledelsen. Og for å sikre at medarbeidernes verdifulle kunnskap og erfaring beholdes, må ledere bruke en strategisk tilnærming for å legge til rette for kunnskapsomstilling.

I denne utgaven av Lederens verktøykasse skal Riana Steen presentere nyere forskning som viser oss tre tilstander som gjør det mulig å transformere kunnskap, og dermed lykkes med læring på tvers i en organisasjon.

Program

Kl. 08:30 - 09:00 Mingling med andre deltakere, kaffe/te og lett servering

Kl. 09:00 - 09:45 Å lære av suksess – og feil. Lettere sagt enn gjort!

Kl. 09.45 - 10:00 Spørsmål og svar

 

Meld deg på

fysisk deltakelse 

 

digital deltakelse

Riana Steen

Riana Steen er førsteamanuensis ved institutt for regnskap, revisjon og foretaksøkonomi ved Handelshøyskolen BI. Hun er utdannet siviløkonom og har doktorgrad i risikostyring og samfunnssikkerhet. Hennes forskningsområder er innen risikostyring, resilience og virksomhetsstyring.

 

Meld deg på

digital deltakelse

For fysisk deltakelse bruk "meld deg på" knappen under