-
Kalender

Lederens verktøykasse Gjør primadonnaene gode på jobb

Primadonnaer går for å være krevende kollegaer. Hvordan har de pådratt seg dette ryktet? Går det an å se dem på annen måte?

Fredag
25
November
  • Starter:08:30, 25. november 2022
  • Slutter:10:00, 25. november 2022
  • Sted:Campus Oslo - auditorium C1-060
  • Pris:Gratis
  • Påmeldingsfrist:25.11.2022 09:15
  • Kontakt:Outreach (info@bi.no)
Meld deg på

Primadonnaer på jobb - Hvordan gjøre dem prima?

En primadonna ser seg selv som enestående – som én som har krav på å finne personlig mening i jobben, og å få lov å bidra med sine egne forutsetninger og sin særlige kompetanse. Og ikke minst: som er villig til å ta risiko og søke det ukjente. Men er ikke dette nettopp egenskaper som ledere i dag ønsker seg hos sine ansatte?

Blant kolleger kan det være vanskelig å få øye på og verdsette primadonnaenes kvaliteter. De fleste av oss tenker vel heller på dem som selvgode, kravstore og temperamentsfulle – ja, rett og slett ganske krevende å ha med å gjøre. Men lar de seg lede? Jovisst. Og ikke bare dét - de vil ledes. 

Program

Kl. 08:30 - 09:00 Mingling med andre deltakere, kaffe/te og lett servering

Kl. 09:00 - 09:45 Primadonnaer på jobb - Hvordan gjøre dem prima ?

Kl. 09.45 - 10:00 Spørsmål og svar

Lederens verktøykasse er Handelshøyskolen BIs månedlige frokostseminar og nettverksmøteplass for deg som vil være faglig oppdatert på tema som er relevant for ledere. Lær om aktuell forskning fra BIs flinke forelesere og få nyttige tips for din jobbhverdag.

Kom på Lederens verktøykasse og bli servert rykende fersk kunnskap og rundstykker til frokost!

MELD DEG PÅ

 

Fysisk deltakelse   

 

Digital deltakelse

 

Tom Remlov

I denne utgaven av Lederens verktøykasse vil tidligere teatersjef, operadirektør og filmprodusent Tom Remlov dele sine erfaringer med å lede primadonnaene både på og bak scenen.

Tom Remlov er i dag tilknyttet BI som Adjunct Executive in Residence ved Institutt for Ledelse og organisasjon. Han har en rekke styreverv både i og utenfor kulturlivet og er en hyppig brukt foredragsholder og rådgiver innenfor feltene ledelse, kulturbygging og kommunikasjon.

 

MELD DEG PÅ
 

Digital deltakelse

 

For fysisk deltakelse bruk "meld deg på" knappen under