-
Kalender

Levedyktig ledelse i 2022

Det er ingen quick fix til god ledelse av en virksomhet. Lederens tid som administrator er over. Lederens fokus må nå rettes mot strategi og utvikling. 

Torsdag
08
September
  • Starter:17:30, 8. september 2022
  • Slutter:20:00, 8. september 2022
  • Sted:Campus Trondheim
  • Påmeldingsfrist:07.09.2022 12:00
  • Kontakt:Gunhild Løvik-Stuen (gunhild.stuen@bi.no)
Meld deg på

Ledelse i små og mellomstore virksomheter utg.3_150px.jpgI dette seminaret retter forfattere av boken «Ledelse i små og mellomstore virksomheter» fokus på helhetlig ledelse i helt nye rammebetingelser.

 

  • «Å utvikle og drive en levedyktig SMB blir stadig mer krevende» ved Frode Solberg
  • «Har fokus på «lederoppskriftene» ført oss bort fra det vi lever av og for?» ved Morten Erichsen
  • «Bærekraftig utvikling er kontinuerlig utvikling» ved Trond Stiklestad

Om foredragsholderne: 
Frode Solberg er høyskolelektor ved institutt for rettsvitenskap og styring ved Handelshøyskolen BI, hvor han er nasjonalt kursansvarlig for styrekompetanseprogrammene og flere andre programmer innenfor forretnings- og bedriftsutvikling rettet mot SMB-sektoren. Han har over 30 års bred ledererfaring fra både det private næringsliv og offentlig sektor, og har vært toppleder og styreleder i flere selskaper i ulike bransjer.

Morten Erichsen er høyskolelektor ved institutt for markedsføring ved Handelshøyskolen BI, hvor han er nasjonalt kursansvarlig for kurset branding. Han underviser innenfor fagområdene markedsføring, markedskommunikasjon, entreprenørskap, strategi og ledelse. Han har tidligere hatt ulike lederroller innen bank, reklamebyrå og transport.

Trond Stiklestad er førstelektor ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim og er tilknyttet institutt for markedsføring ved Handelshøyskolen BI. Han er partner og rådgiver i Fremm rådgiving, og har erfaring fra en rekke bedriftsinterne kurs og lederutviklingsprogrammer for både private og offentlige virksomheter. Stiklestad har også etablert flere virksomheter. 

Trond, Frode, Morten_web.jpg

Fra venstre: Trond Stiklestad, Frode Solberg og Morten Erichsen

 

Program:
17:30-18:00 Mingling med enkel bevertning og bobler i glasset
18:00-18:10 Velkommen ved Morten Solheim
18:10-19:30 Foredrag med Frode Solberg, Morten Erichsen og Trond Stiklestad
19:30-20:00 Q&A med foredragsholderne

Det vil være mulig å kjøpe den nye utgaven av foredragsholdernes bok Ledelse i små og mellomstore virksomheter både før og etter foredraget.