-
Kalender

Lederens verktøykasse: Ledelse i ukjent farvann

Hva kan ledere og medarbeidere lære av seiling?

Fredag
08
September
  • Starter:08.00, 8. september 2023
  • Slutter:10.00, 8. september 2023
  • Sted:BI - campus Trondheim
  • Påmeldingsfrist:07.09.2023 18:00
  • Kontakt:Gunhild Løvik-Stuen (gunhild.stuen@bi.no)
Meld deg på

Urolige tider og usikkerhet krever stadig mer av organisasjoner. Med en solid skute og gode ferdigheter kan ledere og medarbeidere navigere trygt og effektivt i ukjente farvann, men det forutsetter samarbeid og evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner.

Når organisasjoner setter seil mot nye mål i ukjent farvann er faktorer som bidrar til godt arbeidsmiljø, innovasjon, produktivitet, bærekraft og lønnsomhet viktig. Hvordan kan ledere og medarbeidere sammen sette kurs, trimme seil og sikre at skuta kommer vel i havn? Hvordan manøvrere i både medvind og motvind? Og sist, men ikke minst, hvordan kan man unngå å miste noen over bord underveis?

Førsteamanuensis Torhild Anita Sørengaard tar oss i dette foredraget med på en forrykende seilas gjennom beslutningstaking, kommunikasjon, kompetanseutvikling og teambygging. 

Om foredragsholder:
Torhild Anita Sørengaard er førsteamanuensis i ledelse og organisasjonsatferd ved Handelshøyskolen BI. Hun har doktorgrad i organisasjonspsykologi og har omfattende erfaring med forskning, undervisning, foredrag og lederutvikling. Hennes spesialfelt er ledelse, arbeidsmiljø, arbeidshelse og personlighetspsykologi. I tillegg elsker hun livet på sjøen og ble kjent med seiling på en heftig og kald seilas utenfor Bodø, og er godt rustet for å ta dere med på tokt.