-
Kalender

Lederens verktøykasse: Hvordan skape en bedre samarbeidskultur?

For å oppnå effektivitet i organisasjoner, er man avhengig av medarbeidere som samarbeider og hjelper hverandre.

Fredag
31
Mai
  • Starter:08:30, 31. mai 2024
  • Slutter:10:00, 31. mai 2024
  • Sted:BI - campus Oslo - Finn Øien
  • Påmeldingsfrist:30.05.2024 23:30
Meld deg på

Prososial motivasjon er det som gir oss retning og energi når målet er å gjøre en forskjell i andres liv. Enten det handler om problemløsning, kunnskapsdeling, og sosial eller emosjonell støtte.

Men hvordan få kolleger til å «Pay It Forward»?

I denne utgaven av Lederens verktøykasse vil psykolog og foreleser Mads Nordmo Arnestad snakke om hvordan hjelpeatferd og samskaping kan kultiveres, slik at verdier blir skapt, kunnskap blir delt, og menneskeliv forbedret.

Foredragsholder

Mads Nordmo Arnestad er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen, og har i tillegg en doktorgrad fra NHH. Som førsteamanuensis ved BI underviser han studenter innen fagområder som HR, ledelse og organisasjonspsykologi.

Arnestad brenner for aktive, engasjerende og morsomme læringsopplevelser. Han er kåret til beste foreleser av studentene ved både BI og NHH, i tillegg til å være en hyppig brukt foredragsholder i næringslivet. Over 200.000 nordmenn har sett serien «Hele Norge jobber», der Arnestad undersøker alle de store og små tingene som opptar oss på jobb.

Lederens verktøykasse er Handelshøyskolen BIs månedlige frokostseminar og nettverksmøteplass for deg som vil være faglig oppdatert på tema innen ledelse.

Det serveres enkel frokost fra kl. 08:30.

Arrangementet er gratis.