200.000,- til varehandelsstudenter

5. oktober 2007

Torsdag 4. oktober ble det delt ut åtte stipender til studenter i 3. klasse på Bachelorstudiet i Varehandelsledelse på Handelshøyskolen BI.

Den Norske Handelsstands Understøttelsesforening (DNHU) har i kontakt med Hermann Kopp besluttet å bevilge kr. 200.000,- fordelt på åtte stipender av 25.000,- til studenter i 3. klasse på Bachelorstudiet i Varehandelsledelse på Handelshøyskolen BI. Kurset tilbys ved BI i Oslo og BI Bergen.

En internasjonal og konkurransepreget bransje
Varehandel er i ferd med å bli en internasjonal og konkurransepreget bransje. Den kraftige utviklingen innenfor bransjen gir behov for kompetente medarbeidere, som har evne til å både lede andre og samtidig tenke strategisk. Studentene får nødvendig bakgrunn for å kunne drive sin egen forretning, og mange av studentene på dette studiet har et sterkt ønske om nettopp dette. Da kommer et stipend på 25.000,- godt med.

Fornøyde ”vinnere” og givere
Utdelingen av de åtte stipendiatene ble markert i går på en tilstelning ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Tilstede fra DNHU var formann Rolf Erik Tanche-Nilssen, forretningsfører Lars Skjelbred, styremedlemmene Karl Jacob Solheim og Hans Petter Gonsholt. De delte ut sjekker til stipendiatene.

- Både ”stipendvinnerne” og giverne var fornøyde, forteller Jan Frode Lien, direktør bachelorstudiene.

Det var henholdsvis fem studenter fra Oslo som fikk stipend, samt tre fra Bergen.
Fra BI i Oslo var det Vegard Lien Kvelstad, Daniella Ramsdal, Kai Andrè Kristiansen, Tine Thorsås og Anne Maren Lien som ble gitt stipend. Fra BI Bergen var det Lene Olsen, Jostein Brosstad og Gerd Iren Mjaaseth.

Gratulerer! 

Du kan også se alle nyheter her.