BI øker satsingen på Executive MBA

13. januar 2009

Handelshøyskolen BI utvider sin Executive MBA-portefølje og avvikler sitt fulltids MBA-program.

- Vi ser en dreining i etterspørselen på MBA-området fra fulltid til deltid. I tillegg til å satse på en generell Executive MBA ser Handelshøyskolen BI muligheter innen nisjer, for eksempel shipping. Andre nisjer vurderes også, og vi restrukturerer nå vår MBA-portefølje for å satse på disse mulighetene, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen.

Endringer i MBA-porteføljen

Handelshøyskolen BI tar sikte på å øke antallet studenter på MBA-området fra ca 65 i dag til ca 100 MBA-studenter i 2010. I tillegg fortsetter BIs deltids MBA ved Fudan University i Kina med ca 120 studenter. Markedet for MBA er preget av at flere og flere ønsker å ta denne graden på deltid ved siden av jobb, og BI tar derfor MBA fulltid ut av porteføljen. Samtidig utvides porteføljen totalt, og Handelshøyskolen BI vil satse på nye Executive MBA-programmer med spesialisering innen ulike nisjer.


 

Du kan også se alle nyheter her.