Stort oppmøte på Min Fremtid arrangement

29. januar 2009

Omlag 170 studenter kom til informasjonsmøte for Master of Science 28. januar. - Ta en master, dra på utveksling og engasjer deg i studietiden, oppfordret Anne Røren Andreassen, rekrutteringsansvarlig i Storebrand.

Min Fremtid arrangementet handler om hva en master kan gjøre for din karriere. - Målet er å bevisstgjøre studentene på bachelor for hva en master kan gjøre for deres ambisjoner. Vi oppfordrer dem til å bruke tid på å finne ut hva de virkelig vil, og deretter finne ut hva de må gjøre for å komme dit, sier direktør for masterstudiene Ann Kristin H. Calisch. For mange BI studenter betyr det å gå videre å ta en mastergrad, fordi denne utdannelsen åpner muligheter for å få drømmejobben.

Næringslivet om master

Rektor Tom Colbjørnsen ønsket velkommen til dagens seminar som besto av foredrag fra karriereservice på BI, presentasjon av studietilbudet på master, samt at Accenture og Storebrand fortalte hvordan de opplever masterkandidater og hvorfor det er behov for den kompetansen man utvikler gjennom studiene ute i næringslivet.

- Vi ansetter kun masterstudenter til vår management consulting divisjon forteller Henrik Einarsson, rekrutteringsansvarlig i Accenture. - Disse kandidatene er klare for oppgavene vi jobber med, de er godt trent i problemløsning og analytisk tenking legger han til.

Fornøyde studenter

Johannes Dobson, 3. års student på PR og kommunikasjon var veldig fornøyd med dagen. - Jeg var overrasket og imponert over både bredden og det internasjonale perspektivet som BIs masterstudier tilbyr. - For meg er det viktig at masteren er noe jeg interesserer meg for samtidig som det er bruk for kompetansen. BIs mastergrader virker både spennende, utfordrende og næringslivsrettet.

Du kan også se alle nyheter her.