Rektor inviterer: Konsernsjef i Schibsted Kjell Aamot besøker BI

2. februar 2009

Rektor Tom Colbjørnsen har invitert konsernsjef i Schibsted Kjell Aamot til å holde foredrag for studentene ved BI torsdag i dag 5.februar kl.15.15 i auditorium C1-020.

Kjell Aamot som sjef for norges største mediehus har en unik og markant posisjon i norsk næringsliv , samtidig som Schibsted er et mediehus som har taklet utfordringene og omstillingene i dagens mediebilde med stor suksess.

Kort om Kjell Aamot

Tiltrådte som konsernsjef i Schibsted ASA i 1989. Kjell Aamot har lang erfaring fra mediebransjen, først fra 1977 til 1985 som økonomisjef i Verdens Gang og deretter fra 1985 til 1989 som avisens administrerende direktør.

Aamot startet sin karriere i Dyno. Han er styreformann i Schibsted Forlag AS, Schibsted Print Media AS, Metronome AS og Schibsted Multimedia AS og Metronome AS, styremedlem i 20 Min Holding AS og Schibsted Eiendom, samt varamedlem i Verdens Gang AS. Han er tidligere styreformann i Norske Avisers Landsforening NAL (1991-95), Aftenposten og Verdens Gang, i tillegg har han hatt styremedlemsverv i TV 2 AS, SBS (Scandinavian Broadcasting System) og Nordea AB samt en rekke interne Schibsted-styrer. Aamot er selv utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI (1973).

Kort om Schibsted

Schibsted er et europeisk mediekonsern med ca 9 000 ansatte og virksomheter i 23 land. I dag er mediehuset til stede innen mediene avis, tv, film, online, mobil, bøker og magasiner. Omsetningen i 2007 var 13,6 milliarder kroner.

Rektor inviterer:

”Rektor inviterer” er et arrangement hvor rektor Tom Colbjørnsen inviterer toppledere i norsk politikk og næringsliv for å holde foredrag for studentene. Høsten 2008 gjestet sentralbanksjef i Norges Bank Svein Gjedrem og statsminister Jens Stoltenberg Handelshøyskolen BI.

Foredraget vil holdes på norsk og vil bli direkte overført via www.bi.no

Alle studenter ved Handelshøyskolen BI er velkomne.

Du kan også se alle nyheter her.