Årets markedsføringsstudent fra BI

11. mai 2009

Hudpleieprodusenten L’Oreal har kåret årets markedsføringsstudent gjennom Universum Awards. Vinneren ble Cathrine Paulsen som går siste år på master i internasjonal markedsføring og ledelse ved Handelshøyskolen BI.

- Det var mange dyktige markedsføringsstudenter, og til slutt falt valget på Cathrine og det kjentes helt rett. Cathrine har en sterk internasjonal profil etter flere spennende utenlandsopphold, i tillegg til en god utdannelse. Hun har ”passion” for marketing og hun er rett og slett årets markedsføringsstudent, sier Hildegunn Bendiksen HR Manager L'Orèal Norge AS. 

Cathrine Paulsen, årets markedsføringsstudent

- Dette var kjempe gøy og stor stas, sier den lykkelige vinneren, Cathrine Paulsen. Hun ankom prisutdeling med fly fra Paris hvor hun er i ferd med å avslutte sitt utvekslingsopphold. 

- Dette kom svært uventet, men jeg er stolt over å være den første vinneren av markedsføringsprisen. Jeg er kjent med at det er knyttet stor prestisje til denne prisen særlig for økonomistudentene. Jeg vil derfor takke Universum og L’Oreal for at de bidrar til å bevisstgjøre dagens og kommende studenter at vi satser på en bransje som blir verdsatt, uttaler Paulsen som ble nominert av sin egen søster.

– I tillegg til at det er flott å være nominert til prisen, er dette også en gylden mulighet for studentene til å få vist seg frem for attraktive arbeidsgivere, sier Carlo Duraturo i Universum.

Og det får Cathrine Paulsen anledning til. Premien for årets markedsføringsstudent er en reise til L'Oréals hovedkvarter i Paris og følge det internasjonale markedsteamet i noen dager. I tillegg vil vinneren få muligheten til å nyte en fantastisk helg i motebyen Paris. 

Det ble også kåret vinnere innen økonomi-, teknologi- og IT-fag. De nominerte har blitt stemt frem av medstudenter eller andre initiativtakere på grunn av sitt engasjement i studiemiljøet, og sine gode studieresultater. Det er bedriftene i samarbeid med Universum, som premierer vinnerne. Prisene deles ut under Universum Awards hvert år. Det er det internasjonale konsulentselskapet Universum som arrangerer prisutdelingen hvert år.

Du kan også se alle nyheter her.