Ulf Henning Olsson ny viserektor

14. april 2010

Professor Ulf Henning Olsson blir fra 1. august ny viserektor ved Handelshøyskolen BI. Som viserektor vil Olsson lede og videreutvikle BIs institutter, bibliotek og oppdragsforskning.

Viserektor Ulf Henning Olsson– Jeg har vært i BI i mange år og sett hvordan ting har endret seg i positiv retning. Men det er også utfordringer og det skal bli interessant å være med å påvirke det som skal skje, sier Olsson.

Viserrektor er tilsatt av rektor Tom Colbjørnsen og vil ha ansvaret for å videreutvikle BIs institutter, oppdragsforskning og bibliotek.

- Jeg er svært glad for at Ulf Henning Olsson har takket ja til jobben som viserektor. Etter mange år som Dean kjenner han BI godt og har mye å tilføre, sier Colbjørnsen. Jeg ser frem til å få Olsson med i ledergruppen.

Fakta:
Ulf Henning Olsson er i dag professor ved institutt for samfunnsøkonomi og Dean for Master of Science studiene ved BI. Han startet sin karriere som foreleser ved BI Drammen i 1987. I 1996 leverte han inn sin doktorgrad i anvendt statistikk og fra 2003 har han vært ansatt som professor ved BI. I 2004 ble han Dean for Master of Science studiene.
Du kan også se alle nyheter her.