BI-student fikk økonomipris

5. mai 2010

Javad Mushtaq (22) er kåret til årets økonomistudent. Han fikk prisen for sterke faglige prestasjoner og sitt sosiale engasjement.

- Jeg ble veldig overrasket da jeg fikk vite at jeg var blant de topp 3 nominerte av 50 toppstudenter, men da fikk jeg også en god følelse. Da jeg fikk beskjeden om at jeg hadde gått helt til topps, ble jeg positivt overrasket og glad, sier 22-åringen.

Javad Mushtaq går tredjeåret på siviløkonomstudiet ved Handelshøyskolen BI i Oslo og ble nominert av flere medstudenter som talte varmt for hans kandidatur.
- Vi er svært stolte over at en av våre studenter har fått prisen ”Årets økonomistudent”, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen.

Det er Universum og Siviløkonomene som har kåret ”Årets økonomistudent”. Formålet med prisen er å synliggjøre kandidater som har utmerket seg på en positiv måte gjennom engasjement av både faglig og sosial karakter i løpet av studietiden.

Ved siden av studiene ved BI har Javad jobbet og deltatt aktivt i foreninger og studentliv i hovedstaden.

- Jeg håper at dette kan åpne noe flere muligheter for meg i fremtiden, sier Javad Mushtaq. Han planlegger å gjennomføre en MBA ved en av prestisjeskolene i USA og har lyst til å jobbe som konsulent etter endt utdanning og ser for seg en spesialisering inne finans og strategi.

Mushtaq har også blitt plukket ut til å være ambassadør på nettsiden for ambisiøse minoritetsstudenter; Ambisjoner.no

Du kan også se alle nyheter her.