Firmapresentasjon; Acergy

27. september 2010

13.oktober presenter de sitt traineeprogram CGS, tilbyr samarbeid med prosjekt og hovedoppgave og sommerjobber....

Acergy representerer mer enn 30 års erfaring innenfor offshore industrien. Acergy har hovedfokus på prosjektering, installering og ferdigstilling av havbunn-til-overflate-prosjekter, samt inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR). Acergy’s omfattende erfaring innen havbunns-, stigerør- og strømningsrørprosjekter har gjort selskapet til den foretrukne kontraktøren og en betrodd partner for mange lete- og produksjonsselskap.

Visjon

Selskapet har som mål å ekspandere både i Norge og internasjonalt. Målet er å være anerkjent som ledende selskap innen teknologi og konstruksjon, fra havbunnen til overflaten.

Kontorer i Norge / internasjonalt

Acergy opererer internasjonalt som et konsern, og er representert i Europa, Midt-Østen, Vest-Afrika, Stillehavet og Nord- og Sør-Amerika. Hovedkontor i Norge er lokalisert i Stavanger.

Antall ansatte i Norge / totalt

Ca 400 ansatte ved Stavanger-kontoret, ca 6 500 globalt.

Omsetning

Ca 4.2 milliarder kroner i 2009 for Norge.

Ansetter studenter fra

Typisk bakgrunn for kommersielt personell er MSc/BSc; økonomi og administrasjon, industriell økonomi, prosjektstyring, kontrakt, business og supply chain management.

Opplæring

Acergy tilbyr alle ansatte flere etablerte og tilrettelagte opplærings- og videreutviklingsprogram.

Traineeprogram

Acergy tilbyr traineeprogram innenfor risikostyring/kontrakt/prosjekt kostkontroll/SCM (Commercial Graduate Scheme - CGS). Vennligst sjekk ut våre nettsider for mer informasjon om våre traineeprogram.

Hoved-/diplomoppgave og summer internship

Acergy tilbyr prosjekt og hovedoppgaver. Oppgavene utarbeides i samarbeid med student, studiested og Acergy. Ved vårt kontor i Stavanger tilbyr vi sommerjobber i perioden juni - august. Studentene vil bli direkte involvert i våre prosjekter, og vil få tildelt både varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.

Møt opp i BI Videre kl.11.15-12.00, de vil ha stand i etterkant!

Kontaktperson: Mirjam Skretting,
mirjam.skretting@acergy-group.com 
51 84 50 85
Besøksadresse: Tangen 7, 4070 Randaberg
Postadresse: P.O.Box 740, 4004 Stavanger
Telefon : 51 84 50 00
Søknader sendes til: nor-hr@acergy-group.com
Søknadsfrist CGS: 31.10.10
  www.acergy-group.com
Du kan også se alle nyheter her.