Firmapresentasjon; DRESSER-RAND

7. oktober 2010

Denne er nå flyttet til 14.oktober grunnet Karrieredag/Springbrettet. De vil presentere sitt traineeprogram, FMAP...

Hvem er vi ?

Dresser-Rand er et internasjonalt engineering firma som leverer produkter som sørger for kraftproduksjon og transport av olje og gass (på norsk sokkel står vi for 70%). Vi rekrutterer to ganger årlig til et Financial Management Acceleration Program (FMAP). Programmet henvender seg til bachelor / master avgangsstudenter innenfor økonomi. 
 

Kort om programmet:

The FMAP is a three year rotational assignment that allows exposure to many accounting and finance disciplines within Dresser-Rand. The candidate will use fundamental accounting and finance concepts and principles to complete various job assignments while learning about the company. Areas of the financial organization that an FMAP candidate may gain exposure to include topics such as: Audit, Project and Manufacturing Cost Accounting, Treasury, Banking and International Cash Management Activities, Corporate and Business Unit Accounting, Credit and Collections, Forecasting and Budgets, Tax Accounting and Sarbanes-Oxley and Corporate Governance issues, and Internal & External Financial Reporting. Assignments may be in the Southern Tier of Western New York, Houston, Texas, Le Havre, France, United Kingdom, Norway, Germany or other company locations, based on Company need and his/her preference.’

Møt opp i Kl.rom 3, torsdag 14.oktober  kl.10.15-11.00!

DRESSER-RAND AS:

Financial Management Acceleration Program

December 15, 2010: Application Deadline
January 2011: Assessment Center in London
June 2011: Orientation week in Houston and State of New York
Kontaktinformasjon: Kjersti H. Sundsmoen
HR Coordinator
ksundsmoen@dresser-rand.com
Direkte telefon: 32 28 42 63
Nettside: www.dresser-rand.com Der vil man også kunne finne informasjon om FMAP-stillingene under Careers (Keywords: FMAP).
Du kan også se alle nyheter her.