Spør oss!

15. august 2011

Hjertelig velkommen til BI i Oslo! Om du lurer på noe, ta tak i en av dem med røde T-skjorter ved hovedinngangen. De kan svare på nesten alt.

BI ønsker at dine første dager på campus skal gi deg en god start. BI har mange som jobber for at du skal få en god utdanning. Felles for alle som jobber på BI, er at vi synes det er spennende å jobbe med utdanning, og veldig gøy å ønske nye studenter velkommen.
Derfor er det mange som ønsker å treffe dere, og hjelpe dere finne frem.

spør de med røde t-skjorter 

 

Ask me!

Ved resepsjonen vil du de første dagene se ansatte med røde t-skjorter med ASK ME på ryggen. De kan hjelpe deg med nær sagt hva det skal være. Og om du har et spørsmål de ikke kan svare på, vet de hvor du kan finne svaret.

Så spør dem i røde T-skjorter om det er noe du lurer på. Og hjertelig velkommen skal du være!

Du kan også se alle nyheter her.