Egen BI app

18. august 2011

Handelshøyskolen BI lanserte ved studiestart en app "BI Mobile" for BI-studentene og de ansatte. App’en gir tilgang til blant annet vitenskaplige artikler, nyheter, forelesningsinfo og flere bibliotektjenester.

– Den nye appen vil gjøre hverdagen enklere for studentene, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen.

BI er en av de første norske utdanningsinstitusjonene som lanserer en offisiell app. Den vil være tilgjengelig for 20.000 studenter og nærmere 800 ansatte på BI via IPhone. Appen vil i løpet av høsten også være klar for android-telefoner og lesebrett.

- Mobil teknologi er viktig for studentene, sier Colbjørnsen. Og BI ønsker å gi studentene tilgang til kunnskap på de plattformene som er relevante for dem.

App’en inneholder 12 tjenester. Blant disse er søk i vitenskaplige artikler, videoer av forelesere, lån på Biblioteket, aktivitetskalender der man kan booke møterom eller sjekke forelesninger, se tidligere eksamensoppgaver eller lese nyheter fra BI. I tillegg kan studentene laste ned kantinemenyen, sjekke bussruter og få et kart over Nydalen.

Du kan også se alle nyheter her.