Studiestart ved BI Bergen

16. august 2011

I forbindelse med studiestart har vi samlet en del nyttig informasjon.

Bli kjent med BI Bergen på Marineholmen

Gjør deg kjent med BI Bergen på Marineholmen ved hjelp av vår 3D figur av bygget.

IT- og studieveiledning

I andre etasje finner du vårt Servicesenter. Her sitter IT- og studieveiledere og bibliotekar. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Hvis du ønsker lengre veiledning i forbindelse med dine studier, kan du avtale tidspunkt med en av våre veiledere. Dette kan du gjøre på veilederkontoret eller ved å sende epost til bi-bergen@bi.no.

Bestilling av administrative tjenester

Du kan bestille bekreftelse, karakterutskrift og andre administrative tjenester i resepsjonen eller på Servicesenteret. Vi gjør deg oppmerksom på at i perioder er det 3-4 dagers ventetid på slike tjenester. Dette gjelder spesielt ved studiestart. Vær derfor tidlig ute med din bestilling.

Studentkort

Bilde til studentkort tas hos IT-veilderne. I oppstartsuken er det stor pågang, og bildene tas derfor på Grupperom 6P-8 ved Servicesenteret i forbindelse med oppstart.

Adresseendring

Har du flyttet i løpet av sommeren? Du kan oppdatere adresse og annen informasjon på Banner studentweb (www.bi.no/banner). Innlogging skjer med tilsendt brukernavn og passord.

Kurs i studiestrategier

Det vil bli satt opp kurs i studiestrategier i forbindelse med studiestart. Dette er et tilbud vi anbefaler alle nye studenter å delta på.

Bokskap

Som student har du mulighet til å leie bokskap for studieåret 2011/2012. Nærmere informasjon om bokskap kommer etterhvert.

Kjøp og salg av pensumlitteratur

Studia er BI Bergen sin forhandler av pensumlitteratur. De holder til i ny flott butikk i skolens første etasje. Ønsker du å kjøpe brukt pensumlitteratur har vi opprettet en side for dette på Facebook. Den heter " BI Bergens offisielle bokbytte kanal". 

Semesteravgift

Faktura med semesteravgiften vil bli sendt ut i slutten av august.

BI Bergen ønsker deg velkommen til studieåret 2011/2012 og lykke til med studiene!!

Du kan også se alle nyheter her.