BI National Case Competition

16. november 2011

Konkuransen ble i år arrangert ved BI Trondheim.

Caseløsing uten hjelpemidler

Det deltok to lag fra BI Stavanger og BI Nydalen (Oslo) og ett lag fra BI Trondheim. Lagene hadde en tøff utfordring, hvor de begge dager skulle løse et case på engelsk med ca 20 sider tekst og tall i løpet av tre timer,- uten noen hjelpemidler. Lagenes løsningsforslag ble så umiddelbart fremført for juryen i en 20-minutters presentasjon på engelsk. Etterpå måtte lagene svare på oppklarende spørsmål fra juryen.

Oslo stakk av med seieren

Resultatet av konkurransen ble annonsert under den avsluttende felles-middagen, og teamet fra BI Trondheim, Per Olav Myhre, Trude Kjellgren, Fredric Finzi Gjertsen og Preben Andre Skalmeraas, endte opp en flott andreplass sammen lag to fra Oslo. Laget bestående av fire siv.øk.-studenter fra BI Nydalen vant, og de skal forsvare BIs ære på den internasjonale finalen i Montreal, Canada, i februar 2012.

BI Trondheim ønsker dem lykke til i finalen!

Under følger bilder tatt på middagen. (Foto: Simen Kjelsrud)

 

 

 

Du kan også se alle nyheter her.