Graduation 4.november 2011

11. november 2011

Fredag 4.november var det høytidelig graduering av årets avgangsstudenter på Bachelor.

Graduation var en høytidelig og flott seremoni, som for første gang ble gjennomført på BI Bergen sin nye skole på Marineholmen.

Avgangsstudentene ble ønsket velkommen i 1.etasje, hvor de fikk velkomstdrikk og gleden av å se mange kjente ansikt igjen.

Velkomstdring i 1.etasje

Selve vitnemålsutdelingen foregikk i Auditorium 3, hvor Direktør Kjell Minken og Studiesjef Elisabeth A. Seim stod for overrekkelsen.Alle studieretningene ble fotografert av fotograf Truls Løtvedt, før kvelden fortsatte i kantinen. Her ble det i løpet av kvelden servert 3-retters middag. Under middagen var det underholdning og taler.

Kullets beste studenter ble også kåret. I år var det 2 studenter som gikk ut med A i snitt. Dette var Jonas Lerøy og Per Kverneland, begge fra Økonomi og administrasjon.Kvelden ble avsluttet i BI kroen "Rederiet".

Du kan også se alle nyheter her.