BI-student vant ærespris

9. desember 2011

BI-student Jonas Borchgrevink fikk Wenche Foss' Ærespris for My Good Act. - Helt uvirkelig, sier han.

Jonas Borchgrevink fikk prisen for sitt sosiale engasjement gjennom nettstedet www.mygoodact.com. Prisen er på 100.000 kroner og ble delt likt mellom Borchgrevink og Rolv Wesenlund.
 
I sin begrunnelse skriver juryen at My Good Act er neste generasjons arena for sosialt engasjement. Videre heter det blant annet: «Nettplattformen er nyetablert og fremdeles i støpeskjeen, men juryen i Wenche Foss’ Ærespris finner så mye sterkt engasjementet i denne virksomheten at vi ønsker å gå foran og gi vår støtte og anerkjennelse."
 
Jonas Borchgrevink studerer bachelor i Entrepenørskap ved Handelshøyskolen BI og lanserte My Good Act i juni 2011.

Ydmyk og overrasket

- Dette er helt uvirkelig. Jeg er både ydmyk, overrasket, takknemlig, stolt og glad på en og samme gang. Jeg visste ikke at MyGoodAct og jeg var kandidat til denne prisen engang, det kom som et sjokk da jeg fikk vite det forrige fredag! Det er veldig hyggelig og rørende.

Hvordan har studier på BI hjulpet deg med å utvikle MyGoodAct?
- Jeg har prøvd å knytte MyGoodAct opp til de fleste fagene på BI så godt det lar seg gjøre. Jeg har fått en del nye ideer og mange gode inputs fra andre som jeg har jobbet på gruppe med. MyGoodAct har fått mer struktur grunnet dette.

Hva er reaksjonene fra andre studenter og venner ?
- Overveldende! De ble nok like overrasket som meg. Jeg har fått mange gratulasjoner og positive tilbakemeldinger, alle er glade på mine og MyGoodAct's vegne.Fra venstre Fabian Stang, Jonas Borchgrevink, Ellen Horn og Rolv Wesenlund.

Du kan også se alle nyheter her.