BI-studenter vant casekonkurranse

29. februar 2012

BI-studentenes eget konsulentbyrå StudConsult vant nylig en casekonkurranse i regi av Ernst & Young.

BI-studentene i StudConsult stakk av med seieren i casekonkurransen som var en del av en to dager lang workshop i regi av konsulentselskapet Ernst & Young. Konsulentspirer fra flere utdanningsinstitusjoner deltok på en intensiv samling der de fikk mulighet til å vise sine kunnskaper foran en mulig fremtidig arbeidsgiver.

- Nivået var generelt høyt og det var ikke mye som skilte bidragene. Vinnerteamet leverte en svært godt strukturert presentasjon på en overbevisende måte, sier Martin Fledsberg Vatne, direktør i Ernst & Young til Dagens Næringsliv.

StudConsult er et aksjeselskap av og for studenter ved Handelshøyskolen BI. Formålet er å gi studenter verdifull erfaring ved siden av studiene, samtidig som BI-studenter får mulighet til å knytte verdifulle kontakter i næringslivet. I dag jobber 24 BI-studenter i Studconsult.

Du kan også se alle nyheter her.