FT kårer beste skreddersydde bedriftsinterne program

14. mai 2012

Handelshøyskolen BI oppnår en 31. plass blant de beste handelshøyskolene i Europa i årets utgave av Financial Times-rangeringen for Customised programmes (skreddersydde bedriftsinterne program).

Med den økende internasjonale konkurransen det er på dette feltet er det ingen dårlig prestasjon bare å være blant verdens 66 høyest rangerte leverandører av bedriftsinterne program. Men vår ambisjon er å være i toppsjiktet, så vi er ikke fornøyd med å ha gått marginalt tilbake på listen. Ser vi bare på de europeiske skolene er vi på plass 31, og det er et godt utgangspunkt for å forbedre oss ytterligere. sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen. – Det mest gledelige for BI i denne kåringen er den gode skåren på antall programmer som vi gjennomfører helt eller delvis i utlandet, og at vi har gode internasjonale partnerskoler som vi samarbeider med.Fem nye skoler er inne på rangeringen siden 2011. På verdensbasis ligger BI på en 66. plass for Customised programmes.

Du kan også se alle nyheter her.